Bet365 Odds

En av de beste bookmakere i betting industrien. Enorme bonuser, høye innsatsgrenser og odds. De er et av verdens ledende online spilleselskap med over seks millioner kunder i 200 ulike land. Bet365 sysselsetter over 1700 mennesker og er Storbritannias syvende største private selskap.

For sport og finansspill, er de lisensiert og regulert av UK Gambling Commission. Deres gaming operasjoner er lisensiert og regulert av myndighetene i Gibraltar. En sportsbook hver eneste oddsspiller som respekterer seg selv bør ha.

Kundestøtte
Bet365 kundestøtte tilbys hele døgnet, også på norsk, via live chat, e-post, ringe tilbake service og gratistelefon. De legger mye energi i kundeservice. De svarer med kjapt, effektivitet og vennlig når du støter på problemer du har.

Betalingsmåter, innskudd- og uttaksmetoder
Du kan sette inn og ta hjelp av følgende metoder: Alle vanlige kredittkort og debetkort, Visa, Maestro, MasterCard, Electron, Laser, Neteller, Skrill (Moneybookers), Paypal, InstaDebit, Click2Pay, Ukash, Paysafecard, EntroPay, Bankoverføring og sjekk.

Alle bankkort og digitale lommebok-innskudd (Neteller og Skrill) er øyeblikkelig, og det er ingen kostnader for å bruke disse metodene. Alle bankoverføringer er gratis og tar mellom 3 til 10 bankdager.

Kortholderens navn må være det samme som det registrerte navnet på kontoen din, hvis dette ikke er tilfelle, vil kontoen automatisk bli suspendert.

Utbetalingstid
Du vil ikke ha noen problemer med å gjøre et uttak da de er utfører fantastisk raske utbetalinger . Anbefalt digital lommebok for å utføre innskudd og uttak er Skrill (Moneybookers). Et uttak med Skrill (Moneybookers) tar bare to eller tre timer før du får penger inn på kontoen din, og bankoverføringer og kredittkort / bankkort uttak vil bare ta 1-2 virkedager.

Oddsdekning, mobilspill, in-play, live streaming
Det er sant at deres sportsbook odds i de store fotballigaene er fantastisk. Det samme er tilfellet for alle andre idretter med noen små unntak. Du finner god dekning på neste alle ulike markeder hos Bet365.

Deres nye live-betting-konsoll, kombinert med den utsøkte live streaming-tjenesten er den beste tilgjengelige i bransjen – en stor liveodds opplevelse.

Du kan bruke mobilen via telefonens nettleser. De tilbyr det samme store utvalget av markeder og arrangementer, inkludert en fantastisk live in-play-tjeneste og du kan selv bla gjennom og se på odds uten å logge på. Tjenesten er iPhone, iPad og Android-kompatibel.

De opererer med et enkelt lommeboksystem, som betyr at du har samme brukernavn, passord og betalingsmetoder for å satse på odds, casino, andre spill og poker.

50% Bonus på amerikansk og kanadisk sport
Tjen opptil 50% mer på din langodds for amerikansk og kanadisk sport inkludert fotball, basketball, hockey og baseball spill. Tilbudet gjelder for utvalgte markeder .
Alt du trenger å gjøre er å plassere en langodds før start på 2 eller flere valg ved å kombinere lag innenfor NFL, NCAAF, CFL, NBA, NCAAB, MLB og NHL. Om du vinner vil de legge på opp til 50% ekstra til gevinstene dine.

Bet365 Sportsbook
Dette er en no-nonsense side med neste bare fordeler.

Fordelene i sammenligning med andre bookmakere er mange. Høye innsatsgrenser, store betting tilbud, gode odds på asiatiske handicap, utrolig live streaming og live betting funksjoner, innskudd og uttak er gratis, og at mobile spill er tilgjengelig.

Alt i alt er det veldig vanskelig å finne noe negativt om Bet365.

Pålitelighet
Dette er trolig deres sterkeste punkt. Selskapet har lisens i England og har eksistert i mer enn 30 år uten noen problemer. En side med høy pålitelighet.

Bonus
Du får tilbudt en bonus på 100% opptil 1000 kroner. Det vil si at du får hele 1000 kroner gratis!


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *