the handy erstatter din hånd på en fantastisk måte

The Handy er her

The Handy er en avansert selvpleie-enhet(runkemaskin) som gir deg muligheten til å tilpasse hastigheten, grep og bevegelsesmønsteret ditt etter dine ønsker. Med opptil 10 slag per sekund og en bevegelseslengde på 4,3 tommer, gir The Handy deg en nærhet til følelsen av en ekte hånd eller blowjob uten å måtte ha en.

The Handy er koblet til Internett, noe som gir deg muligheten til å synkronisere enheten med dine favorittvideoer, fra blowjobs til penetrasjon. Du kan også bruke den lokale videoavspilleren til å spille av videoer og FunScripts fra din egen videobibliotek på alle plattformer.

En annen unik funksjon er muligheten for å kontrollere The Handy over Internett, enten alene eller sammen med en partner. Med Handyverse-appen kan du også ta kontrollen med The Handy i lommen.

The Handy har også en tilfeldig stroker-funksjon, der en algoritme bestemmer din nytelse mens du nyter deg selv. I tillegg er det en åpen API som gir deg muligheten til å kontrollere enheten gjennom en API og skape apper og integrasjoner etter ditt ønske.

Med mer enn 60 000 solgte enheter og en 4,6-stjerners rating fra over 416 anmeldelser, er The Handy et populært valg blant brukere. Enheten har også en ettårs garanti og diskret levering.

En revolusjon for gutta

The Handy er en revolusjonerende enhet som gir deg muligheten til å oppleve uendelig nytelse. Brukere har sagt at dette er det beste masturbator-verktøyet de noensinne har brukt, og at det er verdt pengene sammenlignet med andre, dårligere produkter. The Handy er en game-changer i verden av selvpleie.

The Handy er også svært enkel å bruke. Du kan enkelt velge hastighet, bevegelsesmønster og grep ved å bruke kontrollene på enheten. Du kan også bruke appen for å styre enheten fra en smarttelefon eller nettbrett.

En annen fordel med The Handy er at den er svært stillegående under bruk, noe som gjør at du kan bruke den nesten hvor som helst uten å måtte bekymre deg for å forstyrre andre.

The Handy har også et stort fellesskap av brukere som deler tips, triks og skript for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av enheten. Du kan også delta i diskusjoner og dele dine egne erfaringer med enheten.

Det er også verdt å nevne at The Handy er laget med solid engineering og høy kvalitet materialer, noe som gir deg trygghet og økt levetid på enheten.

Alt i alt er The Handy en revolusjonerende enhet som gir deg muligheten til å oppleve uendelig nytelse. Den gir deg muligheten til å tilpasse opplevelsen din på mange måter, enten du vil ha det raskt og intens eller sakte og nært. The Handy gir deg også muligheten til å synkronisere enheten med dine favorittvideoer, kontrollere den over Internett, og delta i et stort fellesskap av brukere. Det er en enhet som er verdt å prøve ut.

FAQ om THEHANDY

  1. Hva er The Handy?
    The Handy er en avansert selvpleie-enhet som gir deg muligheten til å tilpasse hastigheten, grep og bevegelsesmønsteret ditt etter dine ønsker. Den har også muligheten til å synkronisere med Internett, og gir deg muligheten til å spille av videoer og FunScripts fra din egen videobibliotek.
  2. Hva er fordelene med å bruke The Handy? The Handy gir deg muligheten til å tilpasse opplevelsen din på mange måter, enten du vil ha det raskt og intens eller sakte og nært. The Handy gir deg også muligheten til å synkronisere enheten med dine favorittvideoer, kontrollere den over Internett, og delta i et stort fellesskap av brukere. The Handy er også svært stillegående under bruk.
  3. Er The Handy enkel å bruke? Ja, The Handy er svært enkel å bruke. Du kan enkelt velge hastighet, bevegelsesmønster og grep ved å bruke kontrollene på enheten. Du kan også bruke appen for å styre enheten fra en smarttelefon eller nettbrett. The Handy har også et stort fellesskap av brukere som deler tips, triks og skript for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av enheten.

Posted

in

, , , , ,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *