Drittlei Fotballxtra!

TV 2 sikret seg for lenge siden rettighetene til Tippeligaen 2013-2016 for svimlende 1,6 milliarder. Dette gjør eller skal gjøre TV2 og Fotballxtra til selve midtsirkelen av norsk fotball. Stedet der man snakker saklig, faglig og gjerne med glimt i øyet om det som skjer rundt Tippeligaen. “I stedet har det blitt en samlingsplass for avdanka fotballspillere, og programledere som tror fotballinteresse handler om å le høyt mens man snakker om gamle bravader til disse avdanka fotballspillerne eller ytre høyre forward til Os i 1967. Og nevner de “får som fortjent” en gang til, skal jeg GI de som fortjent!” sier Grev Magnus som er en del av den ypperste grasrota i det fotballinteresserte Norge, Kasseadelen.

En gang i tiden var Davy Wathne et friskt pust som blåste over Sportrevyens bord der Sølve Grotmol og Gunnar Grimstad satt og leste taktfast ned i sine papirer stiftet fast av NRK. All ære for det men nå virker han og resten av gutteklubben å være oppblåst på selvtilfredshet og skryt over den “lystige lette” tonen de fører. Det er som om de lever på at da Opinion var ute og tok en markedsundersøkelse på Torgallmenningen for 5 år siden så svarte 7 av 20 at det var hyggelig at de hadde litt “glimt i øget disse guttene til Davyen”. Nå har de derfor bestemt seg for å putte så jævla mye glimt i øyet det går an uten at øyeeplet faller ut.

Daniel Nannskog, som snytt ut av nesa på Davy men ochså tuff! Mobber gjerne Marius Helle sammen med Davyen om anledningen byr seg. Årst virker jo som en grei fyr men er også opphavet til det forbanna “får som fortjent” som de bruker 30% av tida på å snakke om.
Fredrik Strømstad var en god og artig fotballspiller men virker som om han har blitt plassert der av NAV og ikke har mulighet til å takke nei. Mini er når jeg tenker meg om(merkelig nok) den av de som jeg har mest sansen for. Blinda av kjærlighet til RBK og i stand til å ha egne meninger som skaper gode motsetninger og uenigheter. Ivar Hoff som tidligere var ut datert som paneldeltager har nå funnet sin plass ute på stadion.

Gi meg heller Ronny Deila som sist var på besøk hos gjengen. Herlig ærlig og med interessante synspunkt rundt fotballen som spilles i Norge denne sesongen og på sikt i tillegg til godt humør. Gi meg flere gode kunnskapsrike samtaler som har passe med glimt. For som Greven sier: “Jeg elsker dem jo egentlig”.

 

*Etter at denne saken ble skrevet har vi blitt kontaktet av Wathne’s likesinnede som har påpekt mangler i fakta, bruk av feil syntaks og grammatikkfeil i denne meningsytringen. Det takker vi for da det bare understreker hvor lite opptatt dere er i det saken handler om når dere henger dere opp i slikt. Litt som Fotballxtra der altså.


Posted

in

, , ,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *