Betsafe Odds

Et trygt og nordisk alternativ som har vært på nett siden 2002, og de har mer enn 450.000 kunder fra mer enn 110 land. Betsafe er eid av Betsson-gruppen og det betyr med sikkerhet for deg som kunde.

Fra den offisielle lanseringen i januar 2006, har de vært i stand til å etablere seg som et av de mest betrodde og pålitelige bettingselskapene i bransjen gjennom gode odds i mange norske markeder.

Kundestøtte
Betsafe sitt mål er å gi den beste kundeservicen på nettet, og de tilbyr unik og eksklusiv støttegaranti som gjelder 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Deres kundeservice er tilgjengelig via e-post, live chat og telefon.

Innskudd og uttak alternativer
De aksepterer innskudd med VISA, ECMC Mastercard, Maestro, Speedcard Direct, EntroPay, Neteller, MoneyBookers, ClickandBuy, bankoverføring og Skrill (Moneybookers). Alle transaksjoner er kryptert og 100% sikkert og de lagrer aldri CVC-koden. Det kan ta opp til 5 dager før transaksjonen vises på din kontoutskrift. Ved bankoverføring vil pengene være på kontoen din innen 2 til 5 bankdager.

Du kan ta ut ved hjelp av VISA-kort, Neteller, Skrill Moneybookers, ClickandBuy, og direkte til din bankkonto.

For å være i stand til å gjøre uttak tilbake til ditt VISA-kort, må du ha gjort minst ett vellykket innskudd med det samme kortet. Det tar vanligvis maksimalt én virkedag for å bekrefte og behandle et uttak. Vær oppmerksom på at det kan ta 2-5 virkedager før transaksjonen vises på din bankutskrift. Alle uttaksmuligheter tar vanligvis maksimalt én virkedag å behandle ditt uttak.

Odds kvalitet, markeder og fordeler
De har virkelig forbedret sin oddsdekning og har fortsatt fokuset på skandinavisk sport. Du kan finne svært gode odds på Betsafe i blant. Deres live-spill er ikke det beste, men du kan forvente å finne de viktigste markedene på hver kamp. De har en flott og oversiktlig nettside, fantastisk kundeservice og et bra utvalg av odds

En annen fordel er en attraktiv 100% bonus opptil 2000 kroner med bare 3x omsetningskrav.

Pålitelighet
Betsafe er et anerkjent selskap med spesiell vekt på sin gode kundeservice. Som alle store skandinaviske selskaper er de selvsagt pålitelige.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *