Adele fikk kredittkort avvist

En av de rikeste kjendisene i bransjen, Adele (28) som skal være verdt 1 milliard kroner fikk sitt kredittkort avvist når hun var ute og shoppet i følge Mirror. Stedet hun var på når hun fikk kortet avvist var en Hennes og Mauritz i San Jose, som på tidspunktet hadde salg.

Popstjernen skulle prøve og betale for noen rimelige mote produkter men måtte kansellere transaksjonen når betalingen ikke kunne bli autorisert av hennes bank.

Adele beskriver hendelsen som “meget pinlig” og forteller at hun klarte og kjøpe noe på Sephora som lå ikke langt fra H & M butikken. Hun hevder også at ingen visste hvem hun var men at hun var skrekkslagen.

Den populære stjernen fortalte om hele spetakkelet under hennes konsert i San Jose, åpenhjertig til publikumet. “– Jeg gikk til H&M og fikk kredittkortet mitt avvist, det var pinlig det. Ingen visste at det var meg, men jeg var livredd, fortalte hun fra scenen.” forteller tv2.no.

Ikke bare fikk hun problemer med kredittkortet under handleturen, i tillegg kom hunden hennes i tumulter med en annen hund. En totalt sett dårlig handletur for popstjernen.

Adele sies å være Storbritannias rikeste kvinnelige musiker noensinne.


Posted

in

, , , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *