Tips til Fantasy Premier League forsvar

Sparekluten er fortsatt med, og de eneste “dyre” spillerne er Cedric(Southampton) og Dawson(WBA) til 5 mill. De kommer til å spille og i likhet med WBA har Southampton et bra program i starten. Cedric er bra offensivt mens Dawson er bra på å stange dødballer i mål og er klar til å ta over McAuleys rolle som headekonge i år. Hünemeier er med fordi han er den 4 mill spilleren som ser mest spennende ut fra start mht spilletid, men han vil nok varme innbytterbenken i hele år.

EDIT! ENDRINGER GJORT RETT FØR AVSPARK!  SE NEDERST I SAKEN

4,5 mill spillerne er mer interessante. Lascelles scoret 3 mål sist sesong og var fast for Benitez’ Newcastle. Det vil overraske stort om ikke Newcastle blir det beste laget av de opprykkede selv om vi tror Huddersfield vil få en god start med Klopps tidligere assistent ved roret vil de kunne få en god start i likhet med Liverpool(før spillestilen sliter ut stallen).

Fosu-Mensah er kanskje et snålt valg ettersom han ikke vil spille fast for Manchester United, men han kommer ganske sikkert til å bli lånt ut til Crystal Palace hvor han er tiltenkt en rolle til høyre som en av de 3 midtstopperne eller som vingback som han har gjort bra for ManUtd i sesongoppkjøringen.

Se tips til midtbanespillere:

EDIT! ENDRINGER GJORT RETT FØR AVSPARK! 

Dette måtte selvsagt komme. Ut går Hünemeier og Lascelles. Inn kommer Stephens og Alexander-Arnold. 0,5 mill dyrere begge 2. Southampton har ett så pass bra program at de satses på. Det er en liten gambling da Van Dijk kan bli klar snart. Hvem ryker av Yoshida og Stephens da? Vi har trua på at vår mann enten vinner kampen, Van Dijk ikke blir klar eller blir solgt. Alexander-Arnold blir spådd en lysende fremtid og vil nok spille for en skadd Clyne første kampen uansett, men det sies også at han kan kapre denne plassen permanent fra Clyne. Det virker uansett som om det ikke blir hastverk med å få han tilbake i spill.

Har ingenting i mot Lascelles som egentlig blir et rent bytte mot Liverpool-spilleren som vi har mer trua på offensivt og prisstigningsmessig.

Hünemeier ser nå ikke ut til å starte og når da plutselig det er så mange som har valgt han blir det raskt et prisfall dersom de tar han ut av laget.

Lykke til.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *