Tips til spiss Fantasy Eliteserien

Dette er den lagdelen vi er mest usikre på. I FPL er det som regel her det lønner seg å putte alle pengene, men i Norge har vi ikke mange notoriske målscorere.

Midtspissen i RBK vil selvsagt normalt sett banke inn mange mål, men Bendtner “pustet med hue og ræva” da han kom og trenger kanskje litt tid på seg. I tillegg er det blitt hintet om rotasjoner i angrepet til RBK, så Bendtner starter nok første kamp og scorer, men neste kamp begynner han på benken. Les om Bendtner her.

Mos er den i Eliteserien som scoret flest mål i fjor, men vi tror på nok et tungt år for Aafk. Var det virkelig assistentreneren som var grunnen til den svake vårsesongen?

Vi har valgt angrepsrekke med Pedersen 10,5 mill, Shuaibu 5,0 mill og Omoijuanfo 6,5mill. Litt paradoksalt og dobbeltmoralsk tror vi ingen av disse klubbene gjør det bedre enn i fjor.

Pedersen startet som en vind i fjor og lå ann til å score flere mål enn kamper han spilte. Men som så ofte før visnet han hen og endte på 8 mål på 19 kamper. Første kamp hjemme mot Haugesund lukter det straffe og mål til Pedersen.

Omoijuanfo er med fordi han har scoret i vel de siste 5 treningskampene, spiller midtspiss til en forandring og tar straffer. Han er i form og spiller mot et Aafk som vi tror ender bunn 3  i år.

Shuaibu er billig samtidig som han ser ut til å starte på topp. Haugesund har produsert, foredlet og solgt mange spisser de siste årene. Gytkjær, Agdestein, Sørum, Djurdic(nei hva var det han het?) m.fl. Spissplassen på Haugesund ville fått selv Patrick Pedersen til å skinne. Og i år er det kanskje Shuaibus tur?

Spissene er lagdelen vi ser for oss vi kommer til å skifte ut først. Særlig Pedersen og Omo om de ikke bøtter inn poeng.

fantasy norsk angrep

Da har vi fullt lag til Fantasy seriestarten klart:

Lykke til og ligg unna villkorta!

norsk fantasy tips til lag første runde

Les også:

Fantasy tips forsvar: Ruud selvfølgelig men hvem andre?

Fantasy tips midtbane: Sterkeste og viktigste lagdel

 


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *