Tips til midtbane – Fantasy Premier League 2017

Svensk? Sjekk Bästa fantasy mittfältare her.

Status for midtbanen vår nå er at vi bommet
grasalt på De Bruyne som til tross for sin mer tilbaketrukne rolle har gode underliggende stats og Iwobi som vi var nesten sikre på skulle spille ikke har spilt i det hele tatt. Iwobi sank også i pris med 0,2 …

På +siden traff vi utmerket med Henrik McTerje eller Mkhitaryan om du vil og Mane. Begge disse har sett rå ut kanskje spesielt Mane som har vært matchavgjørende flere ganger mens McTerje har spilt på et lag med veldig flyt. Faktisk er Mane delt toppscorer i ligaen mens Mkhitaryan leder assistlista soleklart. Tror du Mane blir toppscorer i Premier League får du nå 14,50 i odds hos SuperLenny her.

Dersom Mane blir toppscorer i Lverpool får du 2,20 odds.

Carroll har jo også gjort jobben: han har spilt. Vi tror også han får sine første målpoeng i dag hjemme mot newcastle.

Inn på laget har vi fått Pogba(som vi mistenker skal ta straffene egentlig(Lukaku)) og Atsu(bare for å bli kvitt Iwobi). Atsu ser frisk og billig ut og vil nok kunne gi en del poeng etter hvert.

Nå er det på tide å begynne å bruke penger for Fantasymidtbanen skal gi poeng!

Det vil si Carroll 4,5 mill fra Swansea er med som stallfyll men trolig med fast plass på laget og mulig med ansvaret for dødballene når Sigurdsson forsvinner.

Videre har vi med Iwobi 5,5 mill fra Arsenal. Han har fått mye spilletid i sesongoppkjøringen og nå som Özil og Sanchez både er halvskadd og linket bort, er det svært trolig at han starter første kamp hjemme mot Leicester. Vi har troa på Arsenal i år, som ikke har CL og tidligere har vist at de slår svært godt fra seg når de ikke har press på seg. De hadde Chelsea i kne i Charity Shield og må forventes å vinne første kamp klart. Iwobi kan bli årets kjøp dersom Sanchez og eller Özil blir solgt.

Vi tror også at Manchester-lagene vil gjøre det godt i år og kapre både gull og sølv. Mkhitaryan er kjent for å ha gode andresesonger i likhet med sin manager og har snitt over 1 mål eller assist i sesongoppkjøringen. Laget har også et fint åpningsprogram.

Manchester City tror vi faktisk vinner ligaen i år. Guardiola har lært ligaen 1 år og sett strålende ut treningskampene. Eneste utfordringen er at han liker å rullere De Bruyne 10 mill, kommer til å være fast i en fremskutt rolle bak angriperne og vil plukke mange poeng. Sane 8,5 mill er sistemann på midtbanen og en av de som kan bli rullert og ryke ut av laget og kanskje bli erstattet av Mane 9,5mill fra Liverpool.

Det er godt vi har 3 mill i banken.

Les tips til angrepspillere i Fantasy Premier League

EDIT! ENDRINGER GJORT RETT FØR AVSPARK! 

Det måtte selvfølgelig komme endringer rett før avspark. Midtbanen er ikke så forandret, men vi valgt til slutt å ta inn Mane for Sane. Vi har trua på en bra start for Liverpool, selv om Watford i første kamp kanskje ikke blir det letteste så har vi trua de første 5-6 kampene.

 


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *