Site icon Newsfeeda

Tips til midtbane i Fantasy Eliteserien

Nøkkel til suksess i Fantasy tror vi ligger i midtbanen. Vi har satset tungt og dyrt, men ganske safe. Min absolutte favoritt i Eliteserien Samuel Adegbenro fikk ikke plass, Zeknini fikk heller ikke plass. Disse to er eksempel på fantastiske spillere som gjør magiske ting på banen som dessverre for sjelden fører til må. 3 mål og 1 assist i fjor på Adegbenro er for lite, men viser han poeng form er han førstemann inn på laget. Mannen fyrte av flest skudd i fjor av alle i Eliteserien, så begynner han først å treffe kan det smelle.

Her er de som kom med på laget:

Nordkvelle har vært en av de mestscorende midtbanespillerne i flere år, han er den som har den tøffeste førstekampen så om du kan planlegge kan du vente en runde med han.

Zahid var fantastisk i deler av fjoråret før han visnet litt. I år skal han få en tydeligere rolle bak Moa/spissen med mindre defensivt ansvar. Lover godt.

Haugen har kanskje den mest kreative foten i Eliteserien. Vi så det også mot RBK hvor han hadde noen nydelige lange stikkere i bakrom. Han tar også de fleste dødballene til Brann som vant flest hodedueller av alle i fjor. Eneste faren er at den litt kyniske treneren til Brann kan ofre han mot mer muskler eller kondis men vi tror Brann vil tenke litt mer offensivt i år enn å putte den kreative kraften på benken.

Midtsjø tror vi vil være den som gir mest igjen for penga på RBK. Nydelig steg, balanse og godt skudd vil gi mange poeng til denne klassiske RBK indreløperen.

Njie er billigste mann på midten med sine 5,5 mill. Fikk sitt gjennombrudd i fjor med 4 mål og 5 assist. Er litt som Adegbenro, rask, sterk, fintesterk. Han kommer til mange sjanser og har vist tegn på at han har tatt nye steg i vinter.

Alle på midten var altså i toppen av poengplukkerene i fjor, så i stedet for å satse på at noen slår i gjennom i år satser vi på at de fortsetter der de slapp. Det skjer oftere enn gjennombrudd som ofte blir spådd uten at det skjer.

Andre som ble vurdert: Gilbert Koomson, var fjoråret et blaff? Kristoffer Tokstad i ny mer defensiv rolle? Edwin Gyasi krangler med klubben. Erik Huseklepp er blitt ett år eldre og HFK ser ikke like gode ut i år.

Exit mobile version