Site icon Newsfeeda

Tips til forsvarer i Fantasy Eliteserien

Fantasy fotball er en evig runddans hvor man krangler med seg selv og til slutt overbeviser seg selv om at du har gjort det rette, som senere viser seg å være feil. Er du svensk? Sjekk denne siden om fantasy fotboll.

Følg med på endringene i laget vårt frem til seriestart her:

Vi har gjorde store endringer på forsvaret, mest for å spare litt penger:

Keeperplassen har vi vraket Leciejewski(5,5mill) til fordel for Kristiansen(5mill) hos Sparta. Brann er solide, og Leciejewski hadde best rednings% i fjor.
Sparta har blitt litt opphausa i år spør du meg, men faktumet er at de holdt nullen flest ganger i i fjor med 13 ganger. Dette blir litt skjult i statistikken siden Østbø rullerte sammen med Kristiansen i fjor.

Det er litt risky business da det har vært en kamp mellom Kristiansen og Cupic om hvem som blir førstekeeper, men Kristiansen stod siste treningskamp og Cupic har slitt med litt skader.

Vi fortsetter med Fernandes 4mill fra LSK i målet. Han er slik vi ser det den billigste av de keeperne som kan starte for sitt lag. Det er selvsagt veldig risikabelt å ha 2 keepere som kan bli rullert, men vi tar sjansen enn så lenge så får vi heller skifte så snart vi får signaler på at så vil skje.

Etter første utkast kommer andre utkast

Ut av første utkast til et lag gikk Melling 6,5mill fra RBK, Rosted5,5mill fra Sparta og Mikalsen 5 mill fra LSK. Inn kommer Billige Granli 4mill fra Stabæk, Thomassen 5,5mill fra Sparta og Teniste 5 mill fra Sogndal.

Granli får plassen mest fordi han er billig.

Vi bytter inn Thomassen mot Rosted fordi han tar alt av offensive dødballer samt fort kan få en plass høyere oppe på banen. Det er dog en liten fare for at Groven tar plassen fra han, men vi tar den risken.

Teniste fra Sogndal er sikker på laget som har slitt i årets treningskamper, men viste seg vanskelige å slå i fjor. Han er også sentral i oppbyggingen av spillet og kommer ofte til innlegg.
Ruud 6,5 mill bør være selvskreven på alle lag, selv til den prisen. Han har målpoeng som en spiss kan misunne ham og var tredje beste poengplukker i fjor uansettt posisjon. Tar dødballer for dødballaget og gjerrige Odd.

Coly, vi liker typen selv om han kanskje får for mange kort. Offensiv, nesten mer en høyrekant enn forsvarer. Tror også han kan være ekstra gira mot gamleklubben Molde i serieåpningen, men kan også ryke ut av laget vårt før seriestart.

Ut med Coly, Thommassen og Granli

Så er endelig forsvaret klart! Vi tok et bytte mellom Granli og Jeppe Moe i Stabæk, siden vi hørte gjennom grapefrukten at Moe er nærmere å starte enn Granli. De koster det samme.

OBOS-Assistkongen Aasbak skal visst nok være god uten at vi har sett han så vi tar ett nytt internt bytte med Coly, som vi liker godt. Følelser må til side når poengene skal telles.

Hedenstad kommer inn for Thommesen. Dette byttet svir litt siden han koster mer penger, 6,5 mill, og ødelegger planen vi hadde om å ha litt penger til gode for å ha handlerom når serien ikke starter slik vi hadde trodd. Hedenstad imponerte i Mesterfinalen mot Brann og tok også alle dødballer. Disse vil nok Helland overta når eliteserien starter, men Hedenstad vil få sjansen så snart Helland sliter med lysken eller låret.

Så her er forsvaret vi stiller med til første Fantasy runde:

 

 

Exit mobile version