Statoil Mastercard blir Circle K Mastercard

By on august 29, 2016
Circle-K MasterCard kredittkort


Statoil Mastercard
blir nå til Circle K Mastercard. Circle K har nå endret navn på sine besnsinstasjoner etter overtakelsen av Statoil som ble solgt i 2012. Nå endrer bensinstasjonene navn til Circle K og dette gjelder også det gamle Statoilkortet som nå altså blitt rebrandet til Circle K Mastercard.

Fordelene til kortet blir omtrent likt på det nye kredittkortet slik de var tidligere. Du får 30 øre rabatt når du fyller tanken hos Circle K, 1-2-3 bensinstasjoner og på Best bensinstasjoner. Når du har fylt over 500 liter får du bonus utenfor Circle K og når du fyller over 2500 liter innen et år så får du 40 øre rabatt pr liter. Kortet har også en reiseforsikring og rabatter på dekk og service.

Hvilke er Circle K?

Circle K er en kjede matbutikker som ble grunnlagt i USA, og som også finnes over store deler av Asia. Eieren av kjeden er Alimentation Couche-Tard som er en av verdens største selskaper innen drift av bensinstasjoner og storkiosker.

Statoil Mastercard kredittkort - StatoilkortetHistorien går ende tilbake til 1951, da Fred Hervey kjøpte tre matbutikker i El Paso. Virksomheten vokset kjapt de neste tiårene og ble spredt til flere delstater. I 1975 var det totalt ca 1 000 Circle K-butikker over hele USA. I 2003 ble kjeden kjøpt opp av det canadiske selskapet Alimentation Couche-Tard.

Couche-Tard kjøpte opp Statoil-kjeden i 2012 og nå i 2016 endret de kjedens navn til Circle K.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *