Statoil Mastercard blir Circle K Mastercard

Statoil Mastercard blir nå til Circle K Mastercard. Circle K har nå endret navn på sine besnsinstasjoner etter overtakelsen av Statoil som ble solgt i 2012. Nå endrer bensinstasjonene navn til Circle K og dette gjelder også det gamle Statoilkortet som nå altså blitt rebrandet til Circle K Mastercard.

Bakgrunnen for at Statoil Mastercard ble til Circle K Mastercard var at Statoil endret navnet sitt til Circle K i fjor. Dette var en del av rebrandingen av Statoil etter at Alimentation Couche-Tard kjøpte Statoil-kjeden i 2012.

Couche-Tard eier også Circle K-kjeden, som opprinnelig ble grunnlagt i USA i 1951. Etter navneendringen har Circle K Mastercard fungert på samme måte som Statoil Mastercard gjorde tidligere, med rabatter på bensin hos Circle K-stasjoner og bonuspoeng ved større kjøp. Så langt har det nye kredittkortet blitt godt mottatt av kundene.

Navneendringen fra Statoil Mastercard til Circle K Mastercard var en del av Alimentation Couche-Tards rebranding av Statoil etter at de kjøpte Statoil-kjeden i 2012. Couche-Tard eier også Circle K-kjeden, som opprinnelig ble grunnlagt i USA i 1951. Etter navneendringen har Circle K Mastercard fungert på samme måte som Statoil Mastercard gjorde tidligere, med rabatter på bensin hos Circle K-stasjoner og bonuspoeng ved større kjøp. Så langt har kundene tatt godt imot det nye kredittkortet fra Circle K.

Circle K Mastercard tilbyr de samme fordelene som Statoil Mastercard gjorde, som 30 øre rabatt per liter bensin hos Circle K, 1-2-3 bensinstasjoner og Best bensinstasjoner, bonuspoeng ved større kjøp og reiseforsikring. Kortet retter seg fortsatt mot kunder som ønsker å spare penger på bensin og andre varer hos Circle K. Så langt ser det ut til at de tidligere Statoil Mastercard-kundene er fornøyde med det nye kredittkortet fra Circle K.

Fordelene til kortet blir omtrent likt på det nye kredittkortet slik de var tidligere. Du får 30 øre rabatt når du fyller tanken hos Circle K, 1-2-3 bensinstasjoner og på Best bensinstasjoner. Når du har fylt over 500 liter får du bonus utenfor Circle K og når du fyller over 2500 liter innen et år så får du 40 øre rabatt pr liter. Kortet har også en reiseforsikring og rabatter på dekk og service.

Hvem er Circle K?

Circle K er en kjede matbutikker som ble grunnlagt i USA, og som også finnes over store deler av Asia. Eieren av kjeden er Alimentation Couche-Tard som er en av verdens største selskaper innen drift av bensinstasjoner og storkiosker.

Statoil Mastercard kredittkort - StatoilkortetHistorien går ende tilbake til 1951, da Fred Hervey kjøpte tre matbutikker i El Paso. Virksomheten vokset kjapt de neste tiårene og ble spredt til flere delstater. I 1975 var det totalt ca 1 000 Circle K-butikker over hele USA. I 2003 ble kjeden kjøpt opp av det canadiske selskapet Alimentation Couche-Tard.

Couche-Tard kjøpte opp Statoil-kjeden i 2012 og nå i 2016 endret de kjedens navn til Circle K.


Posted

in

, ,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *