Se den nye Iphone7

Fra neste fredag, vil du være i stand til å rusler inn i din nærmeste Apple Store og prøve ut de nye iPhone-modeller, Apple Watch Series 2, og muligens de nye trådløse ørepropper.

Selvsagt kan det hende at din lokale forhandler er litt treg med å ta inn produktene.

Enn så lenge kan du lese litt mer om godsakene her:

AirPods

Tenk deg, om du vil, et par klassiske hvite Apple-hodetelefoner. Nå tar saks og hogge av ledningene. Du har et par hodetelefoner som føler det samme, men oversiktlig og kløe å gå seg vill.
De enkelte ørepropper er utrolig lett, med en vekt på .14 unser hver. Heldigvis, de passer perfekt, men ørene er som snøfnugg (de er alle unike), og svett i ørene under en treningsøkt er som smelter snøflak. Den harde plast knopper sannsynlig ikke vil passe alles ører også, som fører noen mennesker til å miste dem lettere enn andre.
apple-airpods-1
AirPods holde den samme formen på sin forgjenger, EarPod, som ble lansert med fanfare i 2012. De har kommet med ganske mange fiffige funksjoner. Hver pod en innebygd mikrofon for telefonsamtaler eller bruk Siri. Sensorer vet når du mener å aktivere Siri eller om de er ute av øret. (Musikken stopper hvis du tar en ut). AirPods kommer med en Lightning-til-USB-kabel. Du må lade dem fra en stikkontakt eller enhet med en USB-port, som for eksempel den bærbare datamaskinen din.

iPhone 7

iphone-7-iphone-plus-blue-designDette er de tre viktigste endringene i iPhone.
1. Du kan droppe iPhone 7 i opptil én meter dypt vann og glemme å fiske den ut i opptil 30 minutter. Telefonen er ikke vanntett, men dette øker holdbarheten og vil spare hundretusener av iPhones i året fra tidlig vannaktig graver.
2. low-end iPhone 7 og iPhone 7 Plus kommer nå med 32 GB minne i stedet for 16 GB(noe som har virket latterlig lite).
3. Kameraene på baksiden av iPhone 7 Plus ser kanskje ikke så forskjellig, men har stort potensial for iPhone fotografer. Akkurat nå kan du bare bytte mellom kameraene for å få bedre optisk zoom. I fremtiden vil Apple slippe en oppdatering vil øke bruksomområde, kvalitet og effekt.

Apple Watch Series 2

Den nye Apple Watch ser ut og føles akkurat som den første Apple Watch, bortsett fra det er den i underkant av 1 mm tykkere. Den nye maskinvaren, sammen med den kommende operativsystemoppdateringen, løser mange av problemene med den første versjonen. Den har en raskere chip og skjermen er to ganger lysere, ifølge Apple.
Den mest overbevisende grunnen til å oppgradere fra en eldre klokke er GPS og impregnering. GPS er flott for folk som ønsker å ta sin klokke på eventyr, og la telefonen bli hjemme. I tillegg til å samle inn dine skritt, finnes det applikasjoner som laster ned nyttige kart, for for eksempel fotturer.
Den andre grunnen er at du kan bade. Apple Watch Series 2 er vanntett, ikke bare “vanntett”. Du kan gå ned til opp til 50 meters dyp, eller bare noen få cm hvis du er mer en badestamptype.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *