Pinnacle Sports

De laveste marginene og de høyeste innsatsene i industrien. Den ubestridte beste sportsbook (oddsside) for profesjonelle spillere. De er basert i De nederlandske Antillene i Curacao. Gjennom årene har vi ikke funnet noen dårlige attester om virksomheten. De er en av de mest pålitelige bookies du finner på internett.

Du får hva du ser – noe som betyr at det er ingen ekstra provisjon på gevinster du må betale, eller premium kostnader, og spillegrenser/limitering, og de tilbyr mye bedre verdi enn en betting exchange.

Kundestøtte
Dette virker som et av deres svake punkter. De tilbyr ikke live chat eller telefonstøtte til sine kunder, og vi kan bare anta at det er for å kutte kostnader. Fra vår erfaring er deres e-post støtte svært effektiv og de er alltid veldig raske med å svare på e-post.

Å bidra til å gjøre opplevelsen så smidig som mulig er deres kundeservice tilgjengelige for å hjelpe via e-post til alle tider 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.
Pinnacle tilbyr e-poststøtte for norsk språk!

Spillemåter på Pinnacle
Pinnacle Sports gir deg muligheten til å satse på to ulike måter. Gjennom internett (min. innsats $ 1) eller via telefon betting (min. bet $ 100), og de tilbyr for øyeblikket to odds formater, desimal-odds (europeisk stil) og amerikansk (USA stil).

Utbetalingstid
De fikk et bransjeledende rykte for å gi de raskeste utbetalingene på nettet. De er godt kjent for raske uttak, spesielt når du bruker Skrill (Moneybookers) da du kan få pengene i løpet av bare fem minutter.

Odds dekning, odds kvalitet, live betting og fordeler
Høye limiter (innsatssummer), høyeste odds, kjappe uttak (via Moneybookers innen 5 minutter), dobler/langodds, gratis innskudd og uttak, god live-spill (!) og store asiatiske handicap-tilbud er de virkelig godbitene du får som kunde her.

De tilbyr mest Asian handicap, mållinjer og pengelinjer, men svært sjelden spesialspill henhold til gult/rødt kort, minutt å score, etc. Dette er ikke en stor ulempe, men det ville vært hyggelig hvis de kunne tilby flere spesial spill og at de en gang vil tillate kombispill i alle ligaer. Den største ulempen er at live streaming ikke tilbys.

De har de laveste marginene og provisjonene i forhold til andre online bookmakere, best odds i de fleste viktige fotball-ligaer, Premier League, spansk Primera, Bundesliga og Serie A og med bare 4% margin. I andre ligaer og idretter er sjansen høy for at de vanligvis har den beste oddsen på markedet.

Hvis du ønsker å få den beste oddsen på internett må du ha dem på bookmaker listen din. Ganske enkelt gir de den beste tennis oddsen på nettet med odds marginer til uslåelige 2%.

Live Betting
Du kan nyte live-spill på amerikansk fotball – NFL og NCAA. Et stort utvalg av fotball ligaer og konkurranser, inkludert Champions League, Premier League og La Liga, live MLB betting, live basketball betting – NBA og NCAA – live tennis betting og live NHL betting.

Om Pinnacle Sports pålitelighet
Deres integritet er basert på troverdighet. De er fullt lisensiert av regjeringen i Curacao for å gjennomføre online gaming tjenester. Den karibiske øya Curacao er en av de eldste og mest politisk stabile leverandører av regulerte e-gaming tjenester og tilbyr noen av de mest anerkjente e-gaming selskaper i verden.

Siden ble lansert på i 1998 og de har stadig økt sitt rykte for å levere enestående odds som har spredt seg over hele verden i gambling samfunnet. De betjener kunder i over 100 land. Deres fokus har vært å bygge tillit gjennom sin integritet, odds verdier og gi et nivå av kundetilfredshet i tillegg til sine uslåelige odds. De forstår at en fornøyd kunde er den beste ambassadør for merkevaren!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *