Norwegian kredittkort – få deg sommerens kanonkort

Bank Norwegian kredittkort er et kort som er meget bra at ha, kanskje spesielt om sommeren når det gjerne er dags at ta ferie inn- eller utenlands. Norwegian kredittkort har mange fordeler som er bra at ha om sommeren, og for all del resten av året også. Du får 1% i Cahpoints på alt du bruker og kjøper med du bruker og kjøper med kortet. Cashpoints brukes til å kjøpe flybilletter hos Norwegian. Deres flybonus system kalles Cashpoints. Så jo mer du kjøper med kortet jo mer penger får du hos Norwegian for å kjøpe flybilletter for.

I tillegg til at Norwegian gir deg flybonus i form av Cashpoints så får du rabatter hos Norwegian når du handler flyreiser hos de med kortet. Du får og 5% av billettprisen i CashPoints på LowFare-billetter og 20% på Flex-billetter når du kjøper flybilletter hos Norwegian med Norwegian kredittkort. Så for deg som iblant kjøper flyreiser med Norwegian er dette kortet noe du bare må ha.

Det kan også tillegges at med Norwegian kortet trenger du ikke heller å betale noe avgifter når du bestiller flyreise hos Norwegian, som du må gjøre ved bestilling med alle andre kort.

Kortet har har vunnet flere kåringer over beste kredittkort blant annet som: “beste kredittkort“, “beste reisekort” og “beste kredittkort med flybonus” for å nevne noen.

Bestiller du reisen din med Norwegian kortet får du også inkludert en gratis reise- og avbestillingsforsikring som kan være meget bra at ha i det du skal ut og reise. Du har også forsikring mot tapt avgang, ingen kontantuttaksgebyr i utlandet og  egenandelsforsikring på leiebil for å nevne noen av fordelene med kortet.

Synes du at dette høres bra ut så kan du søke kredittkort hos Norwegian her.


Posted

in

, ,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *