NordicBet Odds

Et av de ledende europeiske selskaper i bransjen. De tilbyr et bredt utvalg av sportsbegivenheter, fokusert på europeisk idrett og har mange aktive kunder i Norden.

De tar sikte på å tilby konkurransedyktige spill og har betting tjeneste som tiltrekker seg kunder fra hele verden, men med hovedfokus på europeisk idrett, inkludert et bredt utvalg av lokale sportsgrener. Utvalget for lokale norske odds er det nærmeste du kommer Norsk Tipping.

De er alltid behjelpelig om du har egne ønsker og preferanser når det kommer til utvalg av spillobjekter, for å sørge for at de fortsetter å gi sine kunder et best mulig spill og oddsutvalg på nettet.

Kundestøtte
Nordicbet sin kundestøtte gir høy oppmerksomhet til kundeservice og kundetilfredshet, og tilbyr deg en utmerket støtte med rask respons på telefon eller e-post. Telefonstøtte er åpen på virkedager (mandag til fredag) 08:00-20:00, mens på e-post når du dem 24 timer i døgnet på norsk eller andre skandinaviske språk.

Informasjon om innskudd og uttak
De aksepterer innskudd og uttak ved hjelp av alle de kjente store kreditt-og debetkort, bankoverføring, Skrill (Moneybookers), Neteller, EntroPay og ClickandBuy. Ikke alle transaksjoner er gratis. Visa og Mastercard /kredittkort innskudd belastes med en 1,5% avgift, mens Neteller kan bare brukes én gang per måned som uttaksalternativ, ellers gebyr på 2% (opp til 30USD), alle de andre innskudd- og uttaksmetodene er gratis.

Oddsdekning og kvalitet
Det tilbys et veldig stort markeds tilbud, og du vil ikke finne så mange spillmuligheter hos andre bookmakere. Tendensen er et stort utvalg fra idrettsarrangementer i Nord-Europa som håndball, ishockey, trav og deres nordiske fotball-ligaer. Vi er overrasket over å se så mange tilbud for travspill.

Innsatsgrensene er svært avhengig av den aktuelle innsatsen, men du kan alltid be om en økning av denne grensen ved et enkelt kryss i boksen du plasserer innsatsen i.

Live spilling og Live streaming
De har en ny live-spill-konsoll kalt LiveBet. En nyttig live-spill kalender er også tilgjengelig. De har nettopp lansert live streaming, en web-basert TV-tjeneste der du kan se topp sportsarrangementer via datamaskinen. Denne tjenesten er helt gratis for kunder. Du kan nå se direktesendt sport her 7 dager i uken, hele dagen og hele natten, med bildekvalitet som på TV.

Blant direktesendt sport tilgjengelig er internasjonal fotball (Italiensk Serie A og B, engelsk Carling Cup, Championship, divisjon 1 og 2, pluss topp ligaer i Frankrike, Belgia, Holland, Portugal, Skottland, Danmark, Sverige og Polen), tennis (ATP, WTA, Davis Cup, Federation Cup og til og med ATP Challengers der kommende stjerner spiller), og også andre idretter som basketball, volleyball, håndball og snooker.

Hvis du følger ligaene i Australia, Japan, Argentina, Brasil, Mexico og MLS fra USA kan du også få sett disse!

Om Sportsbooken
Bredt tilbud med stort utvalg på sport som er mest populære i Skandinavia, god kundeservice og pålitelig bookmaker. Totalt har kunder rapportert svært få antall klager i løpet av alle disse årene.
Alt i alt er NordicBet en veldig god bookmaker for nordiske amatørspillere.

Pålitelighet
Integritet og pålitelighet er deres sterkeste side. De har et godt rykte når vi snakker om pålitelighet, og det er svært vanskelig å finne noen som har hatt alvorlige problem med dem.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *