Manchester derbyet blir tidenes dyreste kamp

By on september 9, 2016
manchester derby man-united-vs-man-city

United og City vil ha spillere verdt mer enn £ 600m på banen på Old Trafford

Manchester rivalene United og City møtes i derby på Old Trafford på lørdag. Begge lagene brukte penger som fulle sjømenn i overgangsvinduet i sommer.
Paul Pogba og John Stones var de som det ble brukt mest penger på, mens kanskje den største stjerna kom gratis. De to forventede lagoppstillingene vil være verdt til sammen mer enn 600 millioner pund. Noe som gjør det tidenes dyreste 22 manns fesjå på Old Trafford gresset.

manutdlagpris

Nye sjefer

Med nye sjefer på begge sider av byen, United-manager José Mourinho og City sjef Pep Guardiola har begge kastet penger etter de beste (tilgjengelige) fotballspillerene i verden for å bestige Premier League tronen. Så langt ser det ut til at Manchester også kommer til å sjefe over Premier League denne sesongen selv om den så vidt har startet ligger begge lagene i toppen.

City laget kommer billigst ut med «skarve» 289,25 millioner pund, hvor det gamle og billige backparet drar snittprisen kraftig ned. United har på sin side en høy snittpris på sine spillere, med unntak av de to største nye navnene. Zlatan som kom gratis og Pogba som ble verdens dyreste spiller.

Det er morsomt å se at Rooney som i sin tid var rekord nå er en middels dyr spiller på laget. I tillegg ser vi at Pogba er den klart dyreste spilleren, men for samme sum har City kjøpt Stones og Sterling. Hva ville du valgt om du fikk valget mellom Pogba på laget eller Sterling&Stones?

mancitylagprisUansett blir det spennende å se hvem som stikker av med seieren i derbyet Manchester Moneyball på lørdag. Vi holder en kjedelig knapp på 1-1 og Zlatan/DeBruyne er vel naturlige målscorere.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *