Ikano Visa – kortet som har det meste

Er du på jakt etter et bra kredittkort men kan ikke bestemme deg for hvilke fordeler du egentlig trenger med et kort? Da kan Ikano Visa være kortet for deg. Deres markedsførings slogan er “Vi kan ikke oppfylle alle drømmene dine. Men nye rabatter hver måned, det kan vi gi deg.” Ikano Visa har rett og slett mange rabatter og fordeler av ulike slag. Innen du begynner å lese om fordelene og rabattene. Hvis du skal få ut noen verdier her er det helt essensielt at du betaler ned alt du har brukt på kortet ved forfall slik at du ikke får renteutgifter på det du bruker med kortet. Hvis du er slurvete her spiser renten kjapt opp gevinsten.

Rabatt på mat og dagligvarer

Når du handler med kortet får du 1% rabatt på alle mat- og dagligvarer. Det høres ikke så mye ut men det blir litt penger av å bruke kortet. En middels familie i Norge handler mat og dagligvarer for ca 10 000 kr i måneden i følge Sifo sitt referansjebudsjett i 2016. Hvis du får 1% av 10 000 kr i rabatt tjener du 100 kr i måneden. Kanskje ikke høres mye ut men de fleste hadde nok blitt glade om de hadde funnet 100 kr på gaten hver måned hele året for å sette ting i perspektiv.

Ikano Visa gir deg Rabatt på bensin og drivstoff

Med Ikano Visa kredittkort får du 1% rabatt på alle bensinstasjoner, du får rabatten uansett om du fyller bensin og drivstoff eller handler inne i bensinstasjonen når du handler med kortet og du får 2% rabatt hos alle Shell-stasjoner. Hvis du fyller bensin og handler hos bensinstasjoner for 1000 kr i måneden får du 100 kr i rabatt pr år, eller 200 kr hos Shell. Høres kanskje ikke så mye ut, men det er bedre enn å ikke få rabatt i det hele tatt.

Månedsrabatter på alt innen en bestemt bransje

Ikano har et rabattprogram som gir deg månedsrabatter på alt innen en bestemt bransje.

I 2017 ser rabattprogrammet slikt ut:

 • Januar – Reise 4%
 • Februar – Hjem og interiør 5%
 • Mars – Sport og fritid 7%
 • April – Bil og tilbehør 6%
 • Mai – Klær og sko 7%
 • Juni – Optikk 10%
 • Juli – 3% på alt du kjøper i utlandet
 • August – Helse og velvære 10%
 • September – Hage og oppussing 5%
 • Oktober – Bil og tilbehør 6%
 • November – Elektronikk 5%
 • Desember – Mat og dagligvarer 4%

Her kan det finnes mye å spare på å bruke kortet hvis du timer innkjøpene dine litt. For eksempel om du kjøper briller for 3000,- i Juni sparer du 300 kr eller om du bruker 10000 kr i utlandet i Juli sparer og også 300 kr. I Desember får du for eksempel hele 4% på mat- og dagligvarer så der sparer du 400,- hvis du bruker 10000,-. For en middels nordmann bør det i hvert fall gå og få 1000,- i rabatt pr år gjennom på bruke Ikano Visa litt smart.

Ikano sin fordelsportal

I fordelsportalen til Ikano tilbys du gode tilbud og rabatter innenfor mange kategorier som spisesteder, ferie, nettbutikker, telefoni, bredbånd og leiebil mfl. For å logge inn i fordelsportalen bruker du ditt kundenummer. For å finne rabattene velger du ønsket kategori og for å benytte deg av rabattene leser du tilbudsprofilene og teksten som forklarer hvordan du får rabatten din.

Reise og avbestillingsforsikring og betalingsutsettelse og delbetaling

Ikano Visa kortet har også en reise- og avbestillingforsikring inkludert når du betaler minst 50% av reisens kostnader med kortet. Du kan også få betalingsutsettelse og delbetaling på kortet, du kan utsette betalingen i opptil 9 måneder uten rente men mot et utsettelsesgebyr.


Posted

in

, ,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *