Fire nye navn neste sesong?

Skrevet den 23.05.2013

Skrevet av Matias Ytterstad

Skal vi tro statistikken vil 4-5 nye spillere komme inn portene på Old Trafford i den kommende sesongen.

Siden Premier League startet i 1992 har det blitt spilt 21 sesonger. 13 av disse har United stukket av med trofeet.

I disse 21 sesongene har Sir Alex Ferguson hentet 90 spillere inn portene på Old Trafford til en total pris på omlag £530 millioner. Det gir et snitt på ca 4,3 spillere per sesong til en pris på litt i underkant av £6 millioner.

I samme tidsrom har det blitt solgt spillere for ca £318 millioner hvor salget avCristiano Ronaldo utgjorde ikke mindre enn en fjerdedel.

Skal vi tro at denne statistikken er noen som helst form for pekepinn på hva vi kan forvente den kommende sesongen, vil altså 4-5 spillere ta turen til den røde delen av Manchester.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Hvem det blir er det enda for tidlig å si noe om, men med tanke på at David Moyes helt sikkert vil sette sitt preg på stallen samtidig som at de økte tv-inntektene har ført til en sunnere klubbøkonomi enn på lenge, kan det godt hende det skal handles.

Å liste opp alle som har blitt knyttet til en United-overgang det siste året vil være fåfengt, men navn som Gareth Bale, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Falcao, Cesc Fabregas og Karim Benzema har alle blitt nevnt.

Les også: Denne ukens rykter
Les også: Forrige ukes rykter

Handler i det “små”

Men skal man se til historien er sjansene likevel små for at United vil sprenge banken og hente et av verdens største navn.

Dimitar Berbatov er den dyreste spilleren Ferguson kjøpte i sin tid, og da han kom til United fra Tottenham, var det med en prislapp på nesten £31 millioner. Juan Sebastian Veron og Rio Ferdinand følger på de to neste plassene.

Hvorvidt Moyes kommer til å bryte denne rekorden i sommer gjenstår det enda å se, men vi følger ryktene og overgangene etterhvert som sommeren skrider frem.

Kilde: transferleague.co.uk united.no


Posted

in

, ,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *