Eliteserien Fantasy Runde 2

Første runde endte med 64 poeng og 2560 av 60000 brukere i Norge. Det er vi godt fornøyd med, og selvsagt fornøyd å treffe med kapteinsvalget på den aller beste spilleren i runden.

Neste runde er allerede i dag, og med Ohi usikker byr dette på problemer. Planen var å vente til neste runde og ta ett dobbelt bytte, eventuelt bytte ut M.Pedersen i dag. Nå venter vi i stedet til rett før kampstart for å se om det er noen interessante bytter. Kanskje Midtsjø eller andre blir hvilt? Vi venter med å foreta oss noe frem til vi ser lagoppstillingene er klare.

Foreløpig stiller vi med tilnærmet likt lag. Njie går ut for Nordkvelle. Nordkvelle får samtidig Kapteinsbindet med Ruud som Visekaptein. Eller skal vi gjøre det omvendt?

Vi får se når rundes fantasy nærmer seg start. Lykke til og ligg unna villkorta.

EDIT: Planen om å endre gikk i vasken da det ble forsinkelser på vei hjem fra jobb. Dødball- og innleggsterke Ruud skulle få bli Kaptein med stor K, mens Bakenga skulle få en kamp for M.Pedersen. Vi får håpe det ville vært uklokt. Da får vi 2 bytter til helga og blir litt klokere etter dagens kamper.

 

 

Fantasy tips runde 2 Eliteserien


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *