Eliteserien Fantasy nye spillere tips

Etter å ha startet bra på sesongen lå laget til tider innenfor topp 1000, særlig traff vi med å starte med Ohi som kaptein, da sommerferien kom og laget ble neglisjert dalte vi over 1000 plasser. Nå er det på tide å reise kjerringa og laget til høsten.

Vi har startet planlegginga for høsten ved å selge oss ned litt. Inn har kommet billige spillere som blant annet  Heinz(4,1) og Sødlund (4,6) for å være klar til å kjøpe og selge når overgangsvinduet stenger. Vi har spillere på laget som Mos og Midtsjø på laget som har blitt linket kraftig bort så wildcardet kan ryke fort, men Mos er jo en spiller som kanskje går til en annen norsk klubb. Det blir store endringer.

Det har gått litt bedre etter sommerferien og vi er nå oppe og snuser på topp 1000 igjen. I løpet av høsten skal vi ned mot topp 200.

Nye spillere

 

Det har allerede kommet inn mange nye spillere. Mange har allerede levert som Høiland i Viking(1 mål), Jenkins i Viking fikk 3 bonus poeng for en halv omgang, Rodriguez og Grossmüller i Sandefjord kom innpå og leverte henholdsvis mål og assist for Sandefjord. For Sandefjord så også van Berkel ut som en god signering dersom de fortsetter å leverer over evne.

Av de som enda ikke har levert så ser kanskje Elbasan Rashani i Odd ut som en god signering. Han herjet sist han var i Odd og vil nå få trygge rammer og fast plass på laget.

Ett annet tips er at nå som RBK har kommet i form og mest sannsynlig vil ryke ut mot Ajax vil flere spillere bli aktuelle. Bortsett fra Hedenstad, Reginiussen, Jevtovic og Vilhjalmsson har ALLE sunket i verdi dette til tross for at de leder suverent. Ett tips til en differensial kan være De Lanley som er valgt av 0,8%, har sunket 0,2 mill og kan skaffes nå til 8,3 mill.

 


by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *