Bynk en framtidens bank

Bynk – hele banken i en app

I Sverige har det kommit en ny typ av bank som kallas för Bynk. Detta är en finurlig nyskapning. Istället för att ha kontor eller en websida där man loggar in i banken så loggar man in till Bynk via deras app. I appen som är tilgänglig till både android och apple så styr användaren allting själv. Kanske någon är skeptisk till att de inte har varken kontor eller klassisk bankwebsida. Bynk-appen fungerar helt topp. Har användaren problem som kan de kontakta kundservice mellan kl 8.00 – 21.00 eller chatta med de på facebook messenger. 

Förenkla banken för kunderna

I teorien handlar det väl egentligen om att förenkla banktjänster till kunderna. Med denna lösningen kan bankkunden själv styra sina bankbehov direkt via mobilen. Mycket enklare än så kan det knappast bli. Bynk är en bank som fokuserar på privatlån och att samla lån. De har inte bolån och vanliga sparkkonton, billån och så vidare.  För dig som behöver ett privatlån är det både enkelt och fördelaktigt. Som kund har du 4 betalningsfria månader per år, du kan ända månadskostnaden när du vill och du kan betala in extra eller utöka lånet när du vill. 

Till dig som har kontroll på ekonomien är detta ett lån att rekommendera. Du styr allting själv, men då bör du också ha lite självdiciplin så att du inte tar upp lån i onödan.

Lojalitetsprogram med egen kreditrating

För att ge kunderna ett lojalitetsprogram och för att hjälpa kunderna att förstå sin kreditrating har Bynk tagit fram ett system som heter Bynkpoäng och ett som heter Bynkbetyg. Bynkpoäng är något du kan tjäna under tiden du har ett lån, och dessa poäng kan du sedan använda till att betala ned extra på ditt lån. Bynkbetyget är ett betyg som du får när du gör en ansökan utiftån de uppgifter du har gett vid ansökan. Detta ger en indikation på hur din kreditvärdighet ser ut och hur du kan påverka den. 

 


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *