Site icon Newsfeeda

Betsson Poker

Betsson tilbyr massevis av poker-action og en trygt og brukervennlig miljø. Du kan velge å spille på to forskjellige nettverk hos Betsson Poker: Ongame Poker Network Software og Microgaming Poker Network Software som gir god og stabil pokertrafikk. ‘Instant Play’-funksjonene er lett (spille i nettleseren din) og de nedlastbare pokerprogramvarene er lett å laste ned og kjøre. Betsson Poker er Mac, Linux og PC-vennlig.

Betsson Poker konkurranse og trafikk
Spillernivået på Betsson Poker (begge pokernettverk) er generelt sett svært variabelt. Det har en tendens til å være vanskeligere og mer utfordrende på høyere bordinnsatser, men det er nok av fisk overalt som liker å spille løst.

Bruk ‘Finn spiller’-funksjonen til å finne spesifikke spillere og bordet de sitter på. Det er 50.000+ spillere på det meste og begge nettverkene er er travle døgnet rundt og populær blant spillerne.

Betsson Poker bonus
Ongame Poker: 200% første innskudd opp til $2000 som en velkommstbonus . Bonusen blirr aktivert på ditt første innskudd / overføring og for å utløse bonusen må du samle 10 VIP-poeng for hver bonus $. Bonusen vil bli utbetalt i trinn på $10 per 100 spillerpoeng. Du får også gratis inngang til en $500 Freeroll og 2 VIP Weekly kvalifiseringer.

Microgaming Poker: 200% til €1000 på ditt første innskudd på Betsson Euro Tables: Sett inn €300 og få en €600 bonus. Din bonus vil bli utbetalt i to blokker på €300 hver, hver gang du tjener den nødvendige mengden av Lojalitetspoeng.

Det vi liker hos Betsson Poker:
+ Microgaming sikrer at det alltid massevis av poker-action tilgjengelig 24 timer i døgnet – og det er en rekke ferdighetsnivåer å velge mellom – inkludert fisk!
+ Lag egne private turneringer. Du kan sette opp en turnering og sende invitasjoner venner.
+ Hvis du ønsker å spille for lekepenger på Betsson kan du fylle opp saldoen din to ganger om dagen .
+ En flott Blackjack-klient er også tilgjengelig som sidespill i pokerklienten.

Exit mobile version