Bank Norwegian inngår samarbeid med Kolonial.no

Bank Norwegian har inngått et samarbeid med Kolonial.no. Dette er en god deal for deg som har Bank Norweigan kredittkort, du får 5% cashpoints på alle kjøp på kolonial.no med Bank Norwegian kredittkort. En vanlig familie bruker fort 10000 kr pr måned på mat. Hvis du kjøper mat for 10000 kr pr måned hos Kolonial.no med Norwegian kortet tjener du 500 cashpoints pr måned. Dette blir det kjapt flybilletter av. Det blir 3000 cashpoints på 6 måneder eller 6000 cashpoints på et år. Det er Norwegian Reward fordelsprogrammet som har inngått dealen så du når du har fått Norwegian kredittkort må du melde deg inn i Norwegian reward programmet for å få bonuspoengene.

Norwegian Reward fungerer sånn at du samler cashpoints ved bland annet å bruke Bank Norwegians sitt kredittkort med å handle på ulike steder. Kortet gir 1% cashpoints på alle varekjøp men kan gi mer hvis du bruker kortet hos samarbeispartnere, som for eksempel 5% hos Kolonial.no. Cashpoints kan brukes for å kjøpe flybilletter hos Norwegian der 1 cashpoint motsvarer 1 krone.

Kolonial.no er Norges største dagligvarebutikk på nett med over 5000 produkter. Prisene de opererer med er sammenligningsbare med Rema 1000 og Kiwi sine priser så vil det være prisgunstig å bruke dette muligheten å samtidig spare til flybiletter. Kolonial.no er en av de kjappest voksende matselskapene i Norge. Akkurat pr idag kan du kun bestill mat fra Kolonial i Oslo og Akershus men vi antar at de kjapt vil ekspandere sine leveringsområder rundt om i landet.

Kolonial selger både mat og har et konsept med ferdige menyer. For å gjøre det enkelt å handle presenterer Kolonial.no hver uke middagstips som enkelt kan kjøpes ved kun et klikk. Man kan velge til hvor mange personer middagene skal være, så dette er en form av en fleksibel matkasse. Du får ferdigkomponerede menyer/middager som du selv velger og bestiller istedet for at et matkasseselskap setter sammen dine menyer. Kolonial samarbeider blant annet med Rema 1000.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *