YX Visa et godt alternativ

For mange mennesker kan det være en god del penger å spare i å bruke et kredittkort med bensinrabatt, så kalte bensinkort. Vi skal se litt nærmere på YX Visa. YX-Norge er en del av Uno X gruppen som eies av Reitangruppen. Sammen har de et godt nettverk av bensinstasjoner som dekker det meste av Norge med unntak på noen steder i Nord-Norge og i større delen av Finnmark. YX Norge har 209 stasjoner per dags dato og Uno X har 167 stasjoner totalt i Norge.

Hvis du bor nære en Uno X- eller YX bensinstasjon kan det være lurt å skaffe seg YX Visa. Med YX kredittkortet får du 35 øre i rabatt på alle betjente YX stasjoner og alle ubetjente Uno-X stasjoner i hele landet hvis du betaler med kortet. Dette vil mest sannsynlig gi deg en meget gunstig literpris med tanke på at Uno X gruppen er en kjede som har konkurransedyktige priser innen du får rabatten.

Hvis du i tillegg til å fylle tanken med et YX Visa på en YX eller Uno X stasjon i tillegg klarer å fylle tanken de dagene i uken bensinprisen er lavest kan du spare opp til 2 kr literen. Hvor stor prisforskjell de ulike bensinstasjonene har hver dag kan sikkert variere over landet men for eksempel i Bergensregionen varierer normalt bensinprisen med ca 1,50 kr pluss minus 50 øre i løpet av uken. Så med en ekstra 30 øre rabatt kan en ofte få en literpris som er ca 1,50 til 2 kr under den høyeste prisen i uken hvis man fyller tanken de prisgunstige dagene som gjerne tenderer til å være lørdag og søndag, mandag morgen og iblant onsdag kveld.

Med YX kortet får du også rabatt på medlemskap hos Falck bil som gir deg rabatter på dekkhotell, leiebil, hotell og medlemskap i Falck Hjem. Det kan være nyttig å ha Falck bil medlemskap sen du da er sikret å få hjelp til bilen når du trenger det og også få andre medlemsfordeler.

YX har også en avtale med MOT som gjør at du får 10% rabatt på alle MOT-produkter som du enkelt kan benytte gjennom å bruke rabattkode Uno-X MOT når du bestiller.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *