Viktig for odds tippere

Her kommer flere generelle tippetips om hvordan du kan øke dine gevinster fra odds tipping. Dersom du skal gå med overskudd over tid bør du definitivt lese denne artikkelen. Mer enn åtti prosent av alle odds tippere vil i løpet av et år gå med underskudd.

Disiplin er noe nesten alle odds tippere mangler. De fleste plasserer spillene sine når de føler for det. Mange gjør den feilen å tippe på en fotball kamp kun fordi den går på tv eller fordi favoritt laget spiller. Dette er en lite gjennomtenkt form for tipping som ofte fører til store tap. Vær alltid tålmodig og vurder alle odds som tilbys på en nøytral måte. Følelser kan koste deg mye som odds tipper. Husk at du kun skal satse penger når du finner verdispill.

Samle så mye informasjon som mulig! Odds tipping er som et maraton, ikke som en sprint. Mange tror dessverre at odds tipping er en metode for å bli rik over natten. Oppdatert og korrekt informasjon er nødvendig for å kunne analysere kampene og således for å finne verdispill. Skal du ha mulighet til å tjene penger over tid, er informasjon og kunnskap helt nødvendig. Her er noen eksempler på informasjon og faktorer seriøse odds tippere bør ha kontroll på.

En god analyse av lagene eller utøvernes form er en vesentlig faktor. Hvordan har laget spilt i de seneste kampene? Hvordan virker en Champions League kamp inn på neste seriekamp for det aktuelle laget? Har laget fokus på en kommende storkamp?

• Studer hjemme og borte statistikken til et lag nøye. Der finner du ofte veldig nyttig informasjon. Er laget en uavgjort spesialist på hjemmebane? Er laget til tross for dårlig hjemmestatistikk kjent for å slå de store klubbene?

• Sammenlign tidligere kamper mellom to lag. Legg størst vekt på de siste møtene og forsøk å se om dette er kamper som skiller seg ut fra statistikk og form. Såkalte hatkamper og lokaloppgjør er kamper hvor daværende form ofte har liten betydning.

• Det er alltid viktig for en odds tipper å vurdere lagenes motivasjon. Ofte er dette ekstra viktig mot slutten av sesongen. Et fotball lag som kjemper mot nedrykk er det ikke tilrådelig å satse penger mot. Er laget allerede videre fra sin gruppe i Champions league kan motivasjonen reduseres betraktelig.

• Erfarerne odds tippere har alltid kontroll på lagoppstillinger. Er det endringer i laget grunnet skader? Står en viktig spiller over kampen? Skaff mest mulig informasjon fra nyheter, lokale kilder og offisielle nettsteder.

Å tape er en del av odds tipping, og du må akseptere dettet. Ikke øk innsatsene dine som følge av tap men hold deg til din spillestrategi. Det kan være nyttig å analysere tapene sine, for å se hva du kunne gjort annerledes. Odds tipping er ofte et spørsmål om å skaffe god informasjon og om hvordan du så vurderer og bruker denne informasjonen.

Hvis du ønsker å gå med overskudd på din tipping kreves det hardt arbeid, gode forberedelser, kunnskap om sporten, god kontroll og strategi for din bankroll, tålmodighet, disiplin, og evnen til å plukke fra hverandre oddsen som tilbys og finne ut hvor det er spillbare odds, såkalte verdispill.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *