Vanskelige bergensere – parkering forbudt

Folk er forskjellige og kulturer er forskjellige. Nå må jeg klage litt på nordmenn. Det er noe med at nordmenn liker å gjøre ting vanskelig. Spesielt har nordmenn en forkjærlighet til forbud. Alt som kan tenkes å ha vært forbudt har vært forbudt i Norge. For å nevne noen eksempler på ting som er forbudt, vi forbud mot: Proffboksing, porno, MMA, søndagsåpne butikker, poker og pengespill, fyrverkeri med styrepinne, kickboksing og synlig snus i butikker. Ting som har vært forbudt er skateboard(rullebrett), vannscooter og Segway. Man kan ikke beskylde Norge for å være eller å ha vært et land med en laidback holding til forbud og å mot å late folk få bestemme over sine egne liv.

Dette er et eksempel på hvor vanskelige bergensere (nordmenn) kan være. Det er en 2 timers parkering ved siden av bryggen i bergen ved Hub’en med plass til 6 parkeringer og 1 handikap parkering. Parkeringsautomaten har i det siste ikke fungert riktig som den skal, man har måttet noen ganger stoppe inn kortet flere ganger for å få gjennom betalingen.

Nå har altså bergens kommune teipet over parkeringsautomaten som er ute av drift, det er greit, men istedet for å late folk stå gratis på parkeringen så har man satt opp en skilt om parkering forbudt! Ja dere hørte rett… parkering forbudt! Dette er jo fullstendig latterlig. Istedet for at noen nå kan bruke de flotte parkeringsplassene er det altså ingen som skal få bruke de nå. Jeg trodde ikke at det gikk at bli så håpløst vanskelig? En kommune bør prøve å gi sine innbyggere best mulig service med de begrensede midler de har, ikke gjøre service og utbud dårligere. Det koster absolutt ingenting å late folk parkere på disse parkeringsplassene i mellomtiden parkeringsautomaten blir reparert eller utbytt.

parkering i bergenSlik så parkeringen ut den 29 April. Vi kan se at noen ildsjeler bruker parkeringen uansett parkeringsforbud. Bergen Kommune bør  prøve å gjøre det enkelt for Bergens beboere istedet for å gjøre ting vanskelig.

Her er – bergen kommune sitt parkeringskart over bergen.

Oppdatert:

Per den 10 Mai har Bergen Kommune fikset parkeringsproblemet og automaten fungerer normalt igjen.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *