Tørst av Jo Nesbø – snart i butikken

Nå er det snart lansering av den norske krimkongen Jo Nesbø sin nye bok Tørst. Tørst av Jo Nesbø begynner å selges i butikkene den tirsdagen den 21 Mars. I Tørst braker det løs i Oslo igjen, unge kvinner blir drept i hovedstaden etter at de har brukt sjekkeappen Tinder. De unge jentene blir drept i sitt eget hjem og Harry Hole trekkes på ny inn i etterforskningen.

Dette er forlagets omtale om boken – “Et drapsoffer blir funnet i sitt hjem med bitemerker i halsen. Kroppen er tappet for blod. Kan det være vamyprisme – et svært omdiskutert felt i psykiatrien. Tidligere etterforsker Harry Hole vet bedre enn noen at flere av krimhistoriens verste seriemordere har vært diagnostisert som nettopp vampyrister. Men Harry har et annet motiv for å bistå politiet – morderen som slapp unna.”

Det er vanskelig å ikke bli giret når Norges mest solgte krimforfatter de siste årene kommer med en ny spennende kriminalroman. Den siste romanen Politi ble en ufattelig suksess for Jo Nesbø. Totalt har Jo sine bøker blitt gitt ut på 51 språk og solgt i over 30 millioner eksemplarer verden rundt.

Vi får snart vite om Jo Nesbø sin nye roman Tørst er like bra som forventningene er høye. I følge Nora Campbell i Aschehoug forlag skal Tørst være en ekte og solid Harry Hole roman, noe som betyr avanserte og utspekulerte drapsmetoder og etterforskere som aldri slipper helt helskinnet. Jo har begynt å føle presset som verdenskjent forfatter. Aldri tidligere har han vært nervøs for å gi ut en ny bok sier han til VG. “Jeg tror det er fordi det er så veldig svært, og fordi mange rundt meg har snakket om at 2017 skal være det store året. Jeg spør meg selv i blant om det er på tide å få prestasjonsangst”, sier Nesbø.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *