Site icon Newsfeeda

Tips til angripere – Fantasy Premier League 2017

Vi traff ok med spissene våre. Gabbiadini har kun scoret 1 mål, Lacazette scoret som ventet i debuten og har siden blitt byttet ut.

Lukaku har levert i bøtter og spann og er toppscorer i ligaen. Hans hovedutfordrere til toppscorertittelen Kane og Aguero sliter med å komme ut av startblokkene.

Som nevnt hadde Lacazette plassen på lånt tid. August er over og nå er Kane inne på laget igjen, men for et Spurs som ikke har imponert må han passe seg for ikke å miste plassen.

Det er alltid vanskelig å plukke angriperne i Fantasy Premier League, så også i år. Vi har valgt litt etter spilleskjema og litt etter verdi.

Lukaku 11,5mill kommer til å score 20 + mål i år om han forblir skadefri. han har scoret jevnt og trutt i treningskampene og generelt sett bra ut. Med det programmet Manchester United har er han verdt prisen som dyreste mann på laget.

Lacazette 10,5 mill føler vi er hit or shit. Med Leicester hjemme i første kamp bør han levere mål om han ikke skal bli byttet med Jesus 10,5 mill på søndag(særlig hvis Jesus starter og gjør det bra). Er Sanchez ute, lukter det at han blir straffeskytteren og det lukter også straffe i denne kampen. Grunnen til at han er hit or shit er at han kommer fra den noe svakere franske ligaen med en veik fysikk(sammenlignet med stopperne han møter) som fort kan få det tøft i møtet med den røffe høsten i England, men samtidig har han en spillestil som passer til Arsenals hurtige kombinasjonspill langs bakken.

Gabbiadini 7,0 mill er nok en spiller mange har lagt for hat etter at han sluttet å produsere poeng så snart han hadde kommet inn på laget deres i fjor. Mannen puttet både mot St Etienne og Sevilla i treningskampene og starter trolig i stedet for Austin 6,5 mill. Southampton har 2 hjemmekamper i starten som var det som banet vei for Manolo i stedet for Benteke 8 mill på laget. Enn så lenge.

Andre spennende spillere som det er verdt å ha på watchlisten er Abraham for Swansea som bøttet inn mål i fjor og Rashford 7,5mill som ser sterkere og bedre ut i år.

Lykke til og ligg unna Wildcardet!

 

Exit mobile version