Smart å handle med rabattkoder

Når  du skal handle på nett finnes det en hel masse rabattkode tilbud hver dag hele året på mange nettsider i Norge, også hos de største og mest populære nettbutikkerne. Med en rabattkode får du normalt rabatt på enten en produkt, en type produkter, på et visst volum av det du handler eller på alt du handler på et nettsted. Dette produktet er så pass bra at du alltid bør bruke det om du har sjansen. Finnes det noen anledning til at du ikke vil ha rabatt når du handler på nett? Vi mener det ikke finnes noen anledninger til at du bør betale mer enn du trenger.

De fleste store nettstedene tilbyr rabattkoder som for eksempel Nelly, Zalando, Ellos, HM, CDON og så videre. Her får du gjerne tilbud som få 15% på ditt kjøp over 699 kr eller få 8% på ditt kjøp hos vår butikk. Flere nettsider tilbyr en oversikt over hvilke typer at koder du kan få til en hver tid som for eksempel: Nelly rabattkoder, HM rabattkode og rabattkoder hos Blivakker.no.

Det finnes også andre måter å få rabatter. Du kan få rabatt når du handler med kredittkort i mange ulike butikker. Her finnes kredittkort med fordelsprogammer som for eksempel re:member kredittkort og Santander Red kortet. Hvis du skal være en smart bruker så er det altså lurt at sjekke hvilke muligheter du har rabatt med både rabattkoder og kredittkort.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *