Remember har kommet med nytt forbrukslån

Remember har bestemt seg for å gi seg inn i lånemarkedet og har nå begynt med forbrukslån eller så kalte lån uten sikkerhet og kommer dermed inn i kampen om å ta markedsandeler i det hardt konkurranseutsatte forbrukslånemarkedet i Norge.

Det er Entercard Norge AS som står bak brandnamnet re:member. Entercard eies av Swedbank sammen med Barclays Bank. Re:member er idag mest kjent for sitt kredittkort re:member mastercard som har vært et godt profilert produkt her i landet i noen år. Nå har de lansert sitt nye forbrukslån som de kaller Remember Forbrukslån. Lånet markedsføres som et lån du kan bruke på drømmeprosjektet ditt og som et lån som gir deg trygghet i hverdagen. Dette er altså lånet som du kan bruke på drømmereisen, på en finere bil, på huset da du fikk lekkasje på badet, på restskatten eller på hva du vil.

Forbrukslånemarkedet har ogstå fått andre nye aktører som Monobank i Bergen som slo opp dørene i November 2015. Monobank er en ren nettbank som har kontorer i Bergen som kun tilbyr lån uten sikkerhet og høyrentekonto. Banken er registrert på NOTC- listen under tickeren MONO. På NOTC-listen finner blant annet også Komplett Bank ASA og Norwegian Finans Holding ASA, eller mest kjent som Bank Norwegian. Bank Norwegian aksjen har gått som en kule det siste år og har mer en doblet seg sen i høst. Norwegian Fians Holding har for øvrig søkt til å bli listet på Oslo børs.

Det blir spennende å se om det nye Remember lånet blir en suksess i markedet. Oppfinans og Bank Norwegian har vært meget profilerte i bransjen de siste årene. Forbrukslånemarkedet har lokket mange aktører de siste årene og vi antar at det er fremt høye marginer og god lønnsomhet som ligger bak dette. Nå har bransjen fått et nytt navn i form av Remember og vi får se i årene som kommer om Entercard klarer å ta markedsandeler i bransjen om lån uten sikkerhet.

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *