PokerStars

PokerStars er den mest populære online pokersiden. Den er lett vår første anbefaling for alle som leter etter det beste all-round pokerrommet med topp lyd-programvare og mest spillertrafikk.

+ Beste online pokernettsted med eksepsjonelt bra programvare.
+ Mest populære online pokerrom. Knuser alle på å ha flest aktive pokerspillere.
+ En solid $600 bonus.
– Tøff konkurranse ved pokerbordene, og de ikke aksepterer norske bankkort innskudd.

PokerStars er et svært raffinert pokerrom som arbeider hardt for å sikre at programvare, kundestøtte og alt annet er best på sitt område. PokerStars er ikke ranket som nr. 1 av pokerstedene på internett uten grunn og derfor gir vi full pott og fem velfortjente stjerner i rankingen og til alle som leter etter et pålitelig sted å spille poker på.

Som nevnt er det negative aspektet til PokerStars imidlertid tøff konkurranse. Så hvis du er interessert i å vinne penger, er PokerStars ikke et attraktivt alternativ dessverre.

PokerStars konkurranse og trafikk
+ Beste sted for kundetrafikk. Du vil ikke finne et pokerrom med flere spillere.

Høy andel av gode og dårlige spillere. Vanskelig å vinne penger, selv som en erfaren spiller, da blant annet denne trafikken er av overraskende høy konsentrasjon av erfarne spillere.

Vi tror at mange mennesker antar at hvis et pokerrom har mange spillere har det også masse fisk (dårlige spillere) å dra nytte av. Det er en sannhet med modifikasjoner da det også betyr at mange vinnende spillere strømmer til PokerStars for å prøve og dra nytte av eventuelle nye spillere de kan finne og loppe for penger.

Som et resultat, er det mer sannsynlig å støte på en god spiller klar til å ta pengene dine, enn en dårlig spiller klar til å gi deg sine. Vi er sikre på at hvis du prøver hardt nok – kan du sitte på noen av de lave og billige pokerbordene, men det er mye enklere (og ikke minst mindre slitsomt) å spille på et mykere rom som for eksempel Betsson, Betsafe eller NordicBet.

PokerStars-programvaren
– Utrolig godt designet og konstruert programvare og pokerklienten er av høyeste kvalitet.
– Massevis av funksjoner. Flott for flerbordsturneringer også.
– Nedlastbare app for Mac-spillere.

Vi har spilt på nesten hvert eneste pokerrom der ute, og har aldri spilt på et som går så smidig og fungerer like bra som den PokerStars-klienten.

PokerStars.eu

Bonus
Bonusen du får er 100% opp til $600 bonus og er tilgjengelig for alle nye spillere gjennom bonuskoden STARS600 på første innskudd. Det er viktig at du skriver inn denne promo-koden for å motta bonusen.

Du tjener 5,5 spillerpoeng for hver $1 betalt i rake hos PokerStars. For å få full bonus på $600 må du samle opp 10200 spillerpoeng – og da vil du få betalt tilbake rundt $1855 i rakeback.

Bonusen gir deg altså 32,35% av din rake tilbake, som er omtrent samme andel som standard rakeback avtaler du finner andre steder. Selvfølgelig varer ikke bonusperioden ikke evig, men det fungerer som en meget god erstatning for rakeback i mellomtiden.

Sett inn $600 og få $600 gratis! Registrer deg nå.Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *