Om Norsk Tipping

Norsk Tipping på Hamar fortjener en egen post i denne bloggen. Fra de fleste som driver med odds tipping, er det mye kjeft å få for Norsk Tipping. Først og fremst fordi oddsen er langt i fra konkurransedyktig.

Dersom du forsøker å leve av odds tipping er dessverre Norsk Tipping et uaktuelt sted å satse penger. Tilbakebetalingsprosenten er så mye lavere enn for konkurrentene at det vil medføre enorme tap. Som vi har vært inne på tidligere er også reglene for resultatodds og vinnerodds slik at vi ikke under noen omstendigheter kan anbefale noen å spille slik odds ved Norsk Tipping.

Mange glemmer imidlertid de positive sidene ved Norsk Tipping. Derfor synes vi det er på sin plass at også disse fremheves. Vi er flinke til å rakke ned på Norsk Tipping. Da bør de også få ros der det er fortjent.

Først og fremst spiller Norsk Tipping en viktig samfunnsrolle. Hvert år deles det ut store summer til kultur, barneidrett og idrettsanlegg. De aller fleste av oss har en eller annen gang hatt glede av overskuddet Norsk Tipping deler ut. Idrettsanlegg og barneidrett er viktigere enn noen gang.

Tippekupongen

Tippekupongen er legendarisk og fremdeles en bra alternativ til odds tipping. Norsk Tipping har utviklet produktet med søndagskupong, midtukekupong og pausekuponger. Utallige systemer og muligheter gjør fremdeles tippekupongen til en fasinerende form for tipping. Du kan enda sikre deg fine premier fra Norsk Tipping på denne måten. Her finner du tips til hvordan du får 12 rette på tippekupongen: https://norgescasinoliste.com/betting/12-tips-til-12-rette-pa-tippekupongen/

Langoddsen er også en grei måte å drive tipping på. Norsk Tipping har dessverre ingen mulighet til å ta opp konkurransen med diverse spillselskaper. Dette fordi Norsk Tipping ikke har mulighet til å gi like god odds på spille objektene. Dersom du driver med odds tipping hovedsakelig for underholdningens skyld kan du imidlertid vurdere spillemonopolet. Da får du også muligheten til å støtte ditt lokale idrettslag.

Lotto, Extra og andre tilbud fra Norsk Tipping hopper vi elegant over her. Det har ingenting med tipping å gjøre, men kan sikkert være underholdende for det.

Til tross for Norsk Tipping sin viktige rolle i samfunnet vårt er det umulig å anbefale monopolet på Hamar til dere som er ute etter å tjene penger på odds tipping. Forskjellene i mulige gevinster er altfor stor til det. Er du imidlertid ute etter underholdningen og muligens føler et aldri så lite samfunnsansvar, kan du gjerne plassere dine spill oss Norsk Tipping.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *