Odds Tips

Her kommer noen viktige oddstips. I denne artikkelen får du tips som går på å optimalisere omstendighetene rundt selve tippingen. Du kan påvirke forholdene og betingelsene for din odds tipping, noe som medfører muligheter til flere og større gevinster. Nå skal vi se på tippeselskapene. Er det nok med en konto for tipping? Hva er viktig når du velger en side for din tipping? Norsk Tipping sine elendige odds gjør dem uaktuelle for seriøse tippere, og de vil ikke bli omtalt her.

Det kan være nyttig å vite litt hvordan et spilleselskap tenker og litt om deres strategi. Et spilleselskap har et hovedmål som selvsagt er å tjene penger. De ønsker å øke fortjenesten med lavest mulig risiko. For at disse skal tjene penger på din odds tipping må du gå med tap, noe de aller fleste tippere dessverre gjør. Manglende planlegging og dårlige kunnskaper er årsaken til dette. Les artikkelen om å styre din kapital beregnet på tipping, som er den første leksjonen i denne serien med tippetips, for en grunnleggende innføring.

For at en tippeside skal tjene penger trenger den kunder. Det er derfor ønskelig for en slik nettside at en del av deres tippere vinner penger. Spillere som vinner stort eller går med overskudd er den beste reklamen de kan få og ditt mål må bli å være blant denne andelen av tippere. Den store konkurransen om kunder gjør at de fleste spilleselskaper i utgangspunktet har en liten margin for fortjeneste. Tilbakebetalingsprosenten er med andre ord høy, noe som øker mulighetene for deg som driver med tipping. Her er noen tippetips om hvordan du bør velge nettsider for din odds tipping.

Tilbakebetalingen bør være en viktig faktor når du skal velge tippeside på internett. Sammenlign oddsen som tilbys på et utvalg tippeobjekt fra flere aktuelle steder for å finne spilleselskapene med best tilbakebetalingsprosent.

• Velg fortrinnsvis nettsider med et bra omdømme til din tipping og hold deg vekke fra nyetablerte selskaper som gjerne lokker med store bonuser. Gjennom å holde deg til etablerte sider med gode rykter er du garantert at du alltid får utbetalt dine gevinster.

Sjekk hvilke utvalg som tilbys på de ligaer og idretter du primært ønsker å tippe på. Her vil du finne til dels store variasjoner.

• Hvilke bonuser du tilbys bør du også sjekke. Gode innskuddsbonuser kan gi din tipping en god start gjennom at kapitalen din økes.

• Med myndighetens monopol politikk er det ekstra viktig å sjekke ordningene for innskudd og uttak. Velg side hvor dette ikke krever for mye arbeid eller tar lang tid. På de fleste seriøse sider rettet mot det norske markedet er ikke dette noe problem.

Da skulle du ha et godt grunnlag for hvordan du skal velge nettsider for din odds tipping. Bruk den nødvendige tiden og gjør gjennomtenkte valg. Det vil du tjene på i det lange løp. Som du muligens la merke til skrev vi nettsider. Dagens tippetipser nemlig at du bør opprette flere kontoer for å maksimalisere ditt overskudd fra tipping. Her skal du få argumentene for å gjøre dette.

Med konto på flere tippesider får du muligheten til å satse pengene der oddsen til en hver tid er best. Ingen tippeselskap setter oddsen likt og det er viktig å finne den beste oddsen. Gjennom aktivt og lete opp de beste verdiene på et objekt bør du kunne øke dine gevinster fra tipping med minimum 5 prosent. I løpet av et år vil dette utgjøre en betydelig sum.

• Konto på flere tippesider medfører flere bonuser, noe som alltid vil være en hjelpende faktor for å gå med overskudd på tipping.

• De fleste nettsider har noen idretter de satser ekstra på. Gjennom flere kontoer får du tilgang til et større utvalg av objekter du kan tippe på.

• Flere nettsider har tippeobjekt der de tilbyr 100 prosent tilbakebetaling. Flere kontoer betyr at du tilbys flere slike objekter.

Tenk gjerne på det å tippe som en form for handel. Skal du kjøpe ny tv vil du sjekke prisen på flere steder. Det bør du også gjøre når du kjøper en bestemt odds. Det er nemlig det du gjør når du driver med tipping. Du kjøper en mulighet til å vinne penger på utfallet av en hendelse. Denne muligheten bør du selvfølgelig kjøpe der den gir deg den best mulige gevinsten. Det krever litt ekstra arbeid å sjekke hvilken odds som tilbys på flere nettsider, men du bør definitivt investere denne tiden for å øke dine gevinster fra odds tipping.

Da har du fått flere litt annerledes tippetips som vil hjelpe deg til å gå med overskudd på tipping. Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker tid på omstendighetene rundt selve tippingen. Det er en nødvendig og god metode for å tjene penger på din odds tipping.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *