Morrow Bank Mastercard

Komplett Bank har endret navn til Morrow Bank og gitt ut et nytt kredittkort som heter Morrow Bank Mastercard.

Totalt sett er dette et bra kredittkort, og det er spesielt bra å ha hvis du ofte handler hos Komplett eller Blush eller på nettet.

Mye på spare på netthandel med Morrow Bank Mastercard

Du får 3% bonus på alle kjøp hos komplett.no og blush.no, 2% på alle kjøp av varer over internett(på brukersteder som er registrert som e-handelsvirksomheter i Mastercard) og du får 1% bonus på alle andre varekjøp. Når du bruker kortet på komplett.no og blush.no dobler Komplett Bank dine bonuspoeng slik at kortet gir deg 6% bonus på alt du handler på nettbutikkene deres med kredittkortet.

Maksimal opptjening av bonuspoeng med Morrow Bank Mastercard er 500 per måned og 2000 per siste 12 måneder.  Dette tilsvarer en verdi på kr 1000,- per måned og hele kr 4000,- per år ved uttak av bonus ved kjøp hos Komplett.no. Husk at her er bonusen er det dobbelte.

Reiseforsikring og 2 andre forsikringer kommer med kortet

Med kortet kommer en reise- og avbestillingsforsikring og ID-tyveriforsikring, kjøpsforsikring og en valgfri betalingsforsikring. Reiseforsikringen dekker deg og din familie på reiser i opptil 90 dager når du betaler minst 50% av reisens kostnader med kortet. Kjøpsforsikringen sikrer beløp på inntil 25000 kr dersom varene blir frastjålet ver innbrudd eller overfall eller blir skadet under frakten. Betalingsforsikringen er valgfri og gir deg blant annet trygghet og sikrer nedbetaling dersom du skulle bli arbeidsledig, permittert eller ufør.

Rentefri Betalingsutsettelse av dine kjøp

Med Morrow Bank MasterCard kan du enkelt utsette betalingen av dine valgfrie varekjøp rentefritt med de standard 50 dager rentefri betalingsutsettelse du får på alle varekjøp.

I tillegg til dette gir kortet deg fast rentefri betalingsutsettelse på alle dine varekjøp. Du kan utsette betalingen av dine varekjøp rentefritt i 3, 6 eller 9 måneder*. Det du betaler for betalingsutsettelsen er et utsettelsesgebyr som tilkommer i henhold til deres prisliste de har på nettsiden. Valgfri betalingsutsettelse må velges i samme måned som kjøpet er gjort.

Ingen årsavgift

Morrow Bank Mastercard gir deg opp til 100 000,- i kreditt og har ikke noen årsavgift. Rentefrie dager er inntil 50 dager.

Kort summert er dette et kort du kan spare en god del penger med. I tillegg til bonus hos komplett og blush får du 2% i bonus på alle varer du handler på internett og 1 % i bonus på øvrige varekjøp. Så dette er et kort som kan gi deg ganske mye god bonus hvis du er litt strukturert. Viktig er å huske å betale alt bruk med en gang slik at det ikke begynner å løpe rente på kredittkortet, da renten kjapt spiser opp vinsten din.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *