Matkasse guide åpner i Sverige

Matkasse Guide har nå slått opp sin nye svenske side over Matkassar i Sverige, nettsiden heter Sveriges Matkasse Guide. For dere som inte visste det så oppfant den svenske bedriften Middagsfrid matkassen. Verdens første matkasse levertes på prøve i August 2007 til venner og bekjente til den svenske bedriften. Det viste seg å bli en suksess, og noen av forsøkskaninene er fremdeles kunder hos Middagsfrid. Sverige har kanskje mer en noe annet land mange matkasse bedrifter. Den svenske bedriften Linas Matkasse er eier av det mest kjente norske matkasse selskapet Adams Matkasse. Nå kommer også den globale markedsledende HelloFresh Matkasse til Sverige, som viser at matkasser er en egen verdensomspennende bransje.

En kan si at svenskene har kommet generelt litt lenger i utviklingen av matkasser enn i Norge. Flere av bedriftene i Sverige, blant annet City Gross Matkasse, har matbutikker på nett der du kan kjøpe kompletterende varer til din matkasse. De kompletterende varene leveres sammen med din matkasse eller så kan du hente opp både maten og kassen i nærmste butikk. Dette er et koncept som vi synes at de norske matvarekjedene burde få med seg. Er det latskap at ikke rema 1000, rimi eller kiwi har begynt med matkasser med nettbutikk for kompletterende matvarer.

Matkasse bransjen har mer eller mindre eksplodert de siste årene. I Sveirge finner du en fantastiska massa bedrifter som leverer ulike former av kassar som økologiske kassar, vegankassar, kasser med kokkforberedde middager og mye annet. Kokkforberedte middager betyr at du får enn mer hjelp med matlagingen enn med en vanlig matkasse. Middagene er rett og slett litt mer forberedt enn en vanlig matkasse med porsjonspakket mat og krydder der du heller ikke trenger å ha noen mat hjemme.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *