Liverpool vinner mot Chelsea!

Liverpool kjemper for ligagull mot Chelsea som vil spare alle sine stjerner til returoppgjøret mot Atletico Madrid. Under skal vi se hvordan du kan tjene på dette. Se andre oddstips i Sverige her.

ComeOn gir 1,66 i odds på hjemmeseier noe som er meget bra med tanke på motivasjon og sannsynlig lagoppstilling, og vi skal vise deg hvordan du kan få over 3 i odds på H i denne kampen!
Liverpool stiller toppet lag, da Sturridge ser ut til å rekke kampen. Hos Chelsea har Mourinho fått aksept for å stille med et svekket lag som består av nesten bare reservelagspillere samt de som er suspendert mot Atletico og kjøpene i januar.
Det betyr at laget kan komme til å se omtrent slik ut: Hilario-Kalas-Ake-Ivanovic-Cole-Mikel-Matic-Salah-Lampard-van Ginkel-Ba. Det bør være enkel match for gullsugne Liverpool-spillere, og i sum gir da oddsen 1,66 god verdi for spill.

Vi benytter oss derfor av 100%bonusen vi får ved å registrere konto hos ComeOn, og setter inn 500 kroner som blir doblet ved innskudd. Nå har vi altså 1000 kroner å spille for som vi satser i sin helhet på Liverpool.

Vi vil da sitte igjen med 1660 kroner etter å ha satset 500 kroner! Noe som tilsvarer over 3 i odds på kampen KLIKK HER FOR Å LEVERE DITT SPILL.

Bonus kan du spille med både på Odds og i Casino. Bonusen gir deg i tillegg 50 kr gratis å spille for på Odds eller automaten Jackpot 6000

Lykke til!


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *