Site icon Newsfeeda

Kredittkort fordeler og ulemper

Kredittkort finnes det mange av og det er mange ulike fordeler og noen få store ulemper. Vi skal vise deg hvordan du kan bli litt klokere på kredittkort.

Kredittkort er i følge Wikipedia et betalingskort der kortutsteder låner ut penger (eller gir kreditt) til kortbrukeren som bruker kredittkortet i stedet for kontanter for å betale for varer og tjenester.. Noen kredittkort tilbydere som Bank Norwegian er best for deg som reiser mye, mens andre som www.365direkte.no er best for deg som vil ha rabatt på bensinen eller drivstoffet du kjøper og så videre. Det finnes like mange fordeler som det finnes kredittkort omtrent. Derfor er det greit å se hva ekspertene mener, vi har funnet oversiktsinformasjonen om de beste kredittkortene hos kredittkorto.no som også kan gi deg spesifikk info om bensinkort eller reisekort.

Den store bakdelen med kredittkort er selvsagt at dersom du ikke betaler ned kredittkortgjelda di må du gjerne betale høye renter for å betjene lånet. Klarer du derimot det kan du få gratis reiseforsikring og opptil 30% rabatt på produkter du kjøper med kredittkort.

Klarer du ikke å betjene kredittkortgjelda og andre lån lønner det seg å samle lånene i et forbrukslån.

Exit mobile version