Jojo Moyes – Paris for én lanseres i September på norsk

Jojo Moyes er en meget populær forfatter både i Norge og i resten av verden. Hun har solgt mer en 1 million bøker bare i Norge. Nå lanseres hennes nye etterlengtede bok Paris for én i September (Paris for one). Utsalget oppgis starte den 15 September.

Den nye boken Paris for én handler om en jente som heter Nell som er 26 år og som skal på en helgetur i Paris med kjæresten sin. Kjæresten hennes må i siste sekund avlyse ferien. Men Nell, som ikke er av den eventyrlystne typen, velger at motbevise alle og åker selv til Paris.

Vel i Paris treffer Nell servitøren Fabian som skal være omtrent hennes rake motsetning og hans venner. Kan dette utvikle seg til å bli en helt super helg? Det som opprinnelig ble en bomtur med kjæresten. Paris for én skal være en morsom og uforglemmelig historie som kanskje er den mest romantiske til nå.

Den nye boken til Jojo Moyes har fått god kritikk utenlands og blir mest sannsynlig en meget populær bok i Norge. Her er noe av omtalene Paris for én har fått:  Praise for Jojo Moyes: “Beautifully written”. (The Sun). “A heartbreaking, laugh-out-loud, roller coaster”. (Sunday Express). “Raw, funny, real and sad, this is storytelling at its best”. (Marie Claire).

Vi gjetter på at boken blir en av bestselgerne i Norge.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *