Vi har funnet G-Punktet!

Vi er stadig på jakt etter nye nytelser, og i vår jakt etter G-punktet satte vi vår medarbeider Anna Ankelson på jobben med G-Ki som verktøy. G-Ki har vært på markedet en stund og er det et produkt som fortjener en test må G-Ki være ett av dem. Vi kjenner produktet godt gjennom over to års bruk når denne saken skrives, så det er ingen hemmelighet at produktet etter vår mening er den beste g-punktvibratoren på markedet.
Se alle sommertilbud her og få  15% rabatt nå! 

 

Out of the box opplevelse

Den engelske leverandøren er helt på høyde med andre kvalitetsleverandører når det gjelder emballasjen. Den er forseggjort med fine detaljer som for eksempel bommulstråden som knyter lokket over esken med en fin liten sløyfe. Som blant andre Fun Factory, benytter også Je Joue seg av såkalt magnetlader, dvs at du ikke behøver å lete etter et skjult minihull for å stikke inn ladekontakten. En ekstra fordel med tanke på vanntetthet.

Design

I esken ligger G-Ki ganske langstrakt. Når jeg formulerer meg slik er det fordi denne vibratoren har to ledd som gjør at du kan bøye den til den formen som passer deg best. Unikt! (se bildet nedenfor) Dette sexleketøyet har et mykt design med runde former og er tydelig tiltenkt g-punktet. Fysisk er G-Ki ingen stor vibrator. Men som kjent, det er slett ikke størrelsen det kommer an på for de fleste kvinner, men helt andre kvaliteter.

g-ki-02

Designmessig tenker man ikke først og fremst på et sexleketøy når den ligger på bordet foran meg. I hvert fall ikke når man tenker litt typisk om bransjen som selger sexleketøy. G-Ki er moderne, formfullendt, helt uten vulgære og realistiske assosiasjoner.

G-Ki kommer i tre ulike farger. Purple, som er den mest populære, samt sort og rose. Se alle sommertilbud her og få  15% rabatt nå! 

Funksjonalitet

Je Joue har gitt sin G-Ki kun to knapper du må forholde deg til. En + og en – knapp. Trykk inn + knappen til vibratoren starter. Trykk deretter suksessivt for å øke intensiteten. Du kan velge mellom fem intensiteter. Når du trykker videre starter det første pulseringsprogrammet. Også her er det fem å velge mellom. Trykker du deg forbi det femte pulseringprogrammet starter syklusen igjen på den laveste intensiteten. – tegnet bruker du for å gå ett nivå tilbake. Det hele er ganske enkelt.
Men i tillegg til betjeningsknapper kommer G-Ki med den berømte låsemekanismen. Dette er helt unikt for dette produktet. Du kan faktisk tilpasse krummingen på denne vibratoren slik at den passer din anatomi. På to punkter kan du klemme inn en lås og endre formen på G-Ki. Fra relativt strak til ganske krum form. Fordi du opererer de to låsene helt uavhengig av hverandre, kan du forme denne vibratoren til å ha en flere ulike posisjoner, og det hele er ganske så enkelt.

Enhver kvinne som har funnet sitt g-punkt vet at g-punktet både tåler og liker et godt press. Helt opp mot 3-4kg er det mange som mener er det alle beste trykket, men samtidig som man varierer stimuleringen. Her er G-Ki helt suveren fordi låsen hindrer vibratoren i å bøye seg når du presser på g-punktet. En bonus når du har låst sexleketøyet i formen med størst krumming, er at også klitoris får stor glede av vibratoren.

Opplevelse

G-Ki er ingen stor vibrator, målene er heller beskjedne i så måte. Dette produktet har ikke til hensikt å fylle meg opp, her er det kun en ting som teller og det er å stimulere g-punktet! Jeg prøver meg frem med den strake formen først, dvs, jeg har låst G-Ki slik at vibratoren nærmest ligger strak i hånden. Jeg finner lett frem til «the sweet spot» og kan med letthet vri tuppen frem og tilbake over g-punktet slik jeg liker det best og samtidig variere trykket. Det er enkelt å endre intensiteten uten at jeg behøver å skifte fokus.

Etter den første orgasmen er det på tide å gi g-punktet litt hardere behandling. Jeg låser raskt G-Ki i den krumme posisjonen og lar den leke med g-punkt og klitoris samtidig og vekselsvis. Reaksjonen uteblir ikke. Jeg kan presse så hardt jeg vil mot gledespunktet uten at vibratoren gir etter og bøyer unna, helt perfekt.

Intensiteten er ganske god i G-Ki, men siden hodet er ganske lite i fysisk størrelse oppleves likevel ikke intensiteten som veldig sterk. Personlige preferanser tilsier at jeg liker G-Ki meget godt. Det er et selvfølgelig produkt i mitt personlige og varierte utvalg. Kjøp den her

Teknisk informasjon

Laget av 100% FDA-godkjent og kroppsikker silikon
5 hastigheter
5 pulseringsprogrammer
Lydnivå – ikke oppgitt, men oppleves som diskret
Oppladbar, magnetlader, vanlig 220V
Betjening via to trykknapper
100% vanntett
Lengde ca 23 cm (full lengde)
Diameter på tupp ca 3,2 cm

Gi henne gaver hun vil elske


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *