Forbrukslån – en hot bransje

Forbrukslån er en meget hot bransje. Det kommer nye bedrifter omtrent hver dag som vil ha sin del av kaken. En av de nye bedriftene er Forbrukslån Tips som har laget en nettside for å hjelpe folk frem i forbrukslån jungelen. På nettsiden finner man en oversikt over anbefalte forbrukslån, lån uten sikkerhet og refinansiering.

Dagens Næringsliv skrev i sommer en artikkel der de fortalte at Bank Norwegian betaler 550 kr for et klikk på Google for søk på forbrukslån. Google har blitt den viktigste salgskanalen for Bank Norwegian. I følge Magnus Fjelland Ludvigsen i Effektiv Markedsføring betyr dette at søkeordet forbrukslån mest sannsynlig er det dyreste søkeordet i Norge for å annonsere på Google. Omkring hver fjerde eller femte person av de som klikker inn på Bank Norwegian sine sider ender opp med å bli kunde. Dette betyr at Bank Norwegian betaler ca 2750 kr for å få en ny forbrukslån kunde.

Den høye klikkprisen på Google for forbrukslån er et resultat av auksjonssystemet. Jo flere som er interesserte i å annonsere på et søkeord jo høyere vil klikkprisen bli. Klikkprisen er også et resultat av hvor lønnsomt det er å kjøpe trafikken. Hvis en bank betaler 2500 – 3000 kr for å få en forbrukslån kunde så betyr det også at verdien av en slik kunde er høyere en 3000 kr. Hvis ikke hadde det ikke vært en vits å betale så mye for et søkeord. Bank Norwegian gikk i fjor med 740 millioner i overskudd.

Denne pengegaloppen har gjort at mange vil være med på gullfeberen innen forbrukslån bransjen. Det dykker støtt og stadig opp nye bedrifter som vil hjelpe deg med å få det beste tilbudet på forbrukslån gjennom å agere lånemeglere. Faktum er at disse lånemeglene må gå til de samme bankene for kundene sine sen det er begrensninger på hvor mange banker som er aktive innenfor dette markedet i Norge. Så en kan slå fast at konkurransen i dette lukurative markedet blir større.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *