Site icon Newsfeeda

Fantasy Premier League 2021 tips

Endelig er Fantasy Premier League i gang!. Hvem er årets røverkjøp? Starter Jesus, vil Chelsea forsette suksessen fra i fjor? Vi skal forsøke å gi deg fasiten for Fantasy Premier League. Er du svensk? Sjekk tips om fantasy fotboll 2021.

Vi har gjort et forsøk på førsteutkast på et lag som nok vil endre seg frem mot seriestart. Noe vil nok endre seg kanskje endre seg frem mot ligastarten. EDIT: ENDRINGER ER GJORT, SE NEDERST

De som ikke kom med på laget:

Vi tror lag som Chelsea og Tottenham vil får det tøffere i år. De har selvsagt blitt priset opp siden i fjor, og Alonso(7mill) er f.eks ikke lenger det røverkjøpet han var i fjor. Chelsea ser også ikke ut til å være helt ferdig handlet. Med 10-16 flere kamper i år må det inn flere spillere, og Hazard kan fort bli solgt til Real Madrid. Årets største kjøp(med tanke på Fantasypoeng) Morata er en fantastisk spiller men uprøvd i PL. Skader kan fort presse han ut på kant eller så kan Batshuayi(eller hva han heter) fort bli valgt som spiss i første kamp. Vi ligger derfor unna Chelsea selv om de har en fin førstekamp hjemme mot Burnley.

Tottenham vil spille alle sine hjemmekamper borte på Wembley og vi husker jo alle hvordan det gikk i CL. Kane vil nok score mer i starten i år nå som han har hatt ferie, men til 12,5 mill er heller Alli og Eriksen til 9,5 mill bedre kjøp hvis man ser på antall poeng i fjor.

Liverpool vil nok få en god start som alltid under Klopp, men dabbe av når Champions League begynner. Mane som bare er valgt av rundt 10% kan være et godt valg i starten.

Everton har vært hypet opp i sommer som den store vinneren på overgangsmarkedet. Vi er enig i at Koeman har noe spennende på gang men etter en grei start hjemme mot Stoke starter en rekke kamper mot antatt bedre lag.

Manchester City har vi trua på i år. Gamle backer er ute av laget og inn har det kommet fart og fysikk. Det største spørsmålet ligger på spissplassen. Spiller Jesus eller frelseren Aguero på topp? Eller begge? Vi velger å avvente til første kamp er spilt og håper på at ingen av dem scorer.

 

Les mer om vårt Fantasylag her:

Tips til keeper Fantasy Premier League 2017

Tips til forsvarspillere i Fantasy Premier League 2017

Tips til midtbanespillere FPL 2017

Tips til angrepspillere Fantasy Premier League

 

 

 

 

 

Vil du heller ha tips om norsk fantasy?

Exit mobile version