ComeOn! Poker

Få 110% velkomstbonus på opp til 3.500 kroner på ditt første innskudd!

ComeOn! har eksistert siden 2010 og ComeOn Poker er en del av Revolution Pokernettverket (Cake), og er et av de få stedene du kan fortsatt ha gleden av å møte amerikanere ved bordene.

ComeOn! Poker programvare
Programvaren er ikke blant de nyeste på markedet, designet og utvalget av funksjoner er preget av dette. Det fungerer imidlertid ganske greit og standard informasjon om bord er tilgjengelige i lobbyen, og det er mulig å sitte på en venteliste for bord. Et stort pluss er ComeOn’s Bankroll Protection som hindrer at du ikke spiller for høyt / for mange bord i forhold til din. Dette er begrensninger du selv kan justere ved å kontakte support.

Nettstedet er imidlertid oversiktlig og fint, noe som gjør det enkelt å navigere og finne informasjonen du er ute etter. Det er også veldig enkelt å registrere seg hos ComeOn Poker, hvor du bare å fyller inn informasjonen på èn enkelt side.

ComeOn! Poker Bonus
ComeOn Poker tilbyr en 110% velkomstbonus på opp til 3.500 kroner eller $600 på ditt første innskudd – om du skyter inn mer enn 150 kroner. Du har tre måneder på å klarere bonusen, som vil bli utbetalt i avdrag på ca. 30kr. Bonusen aktiveres når du utfører innskuddet ditt.

I cash games mottar du 1 spillerpoeng (FPP) for hver $1 som rakes ved bordet ditt, mens du mottar 7 spillerpoeng (FPP) for hver $ 1 du betaler i turneringsavgifter.

ComeOn Poker Turneringer
De har flere daglige turneringer med $4000 – $15.000 GTD buy-in størrelser fra $55 + $5 – $200 + $15, noe som betyr at trafikken av spillere ikke er særlig stor. De er hovedsakelig å finne på kveldstid fra kl. 20:00 til tidlig morgen når nettverket får besøk av amerikanerne

Den store søndagsturneringen med $100.000 GTD og en $100 + $9 buy-in starter klokken 22:00, og det er samtidig som en $10.000 GTD for en buy-in på $10 + $1. Turneringsutvalget er derfor ganske bra hvis du er i de litt dyrere turneringer eller litt billigere uten for mange spillere.

ComeOn! Poker Freerolls
ComeOn Poker tilbyr en 3 trinns freeroll turnering, “Money Rain”, med en månedlig finale på den første søndagen i hver måned for maks. 30 spillere, og en garantert premiepott på $2400. Det er gratis å registrere seg på trinn 1, som spilles hver dag kl. 20:00 hvor du kan kvalifisere for trinn 2, som også spilles daglig klokken 20:05. Søndagen spilles 3. trinnet klokken 19.00. Det er mulig å kjøpe seg direkte inn på trinn 2 og 3 og finalen for henholdsvis $5 + $0.50, $25 + $2 og $100 + $8 hvis du ønsker det.

Motstand
Det spilles generelt ikke så løst på dagtid, men i løpet av kvelden da flere amerikanere logger opplever du mye løst spill og økt sjanse for å få mye action på gode hender. Motstandsnivået er derfor lavere om natten enn det er i løpet av dagen, men det er langt fra skremmende og generelt sett er det under gjennomsnittet.

ComeOn! Support
ComeOn pokerstøtte er tilgjengelig hele døgnet via live chat, call-back service og e-post. I tillegg kan du dra nytte av twitter ved kontakt @AskComeOn. Støtten fungerer veldig bra med kort ventetid og gode svar.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *