Betsson Mobil

Betsson Mobil (WAP i nettleser) gir deg det meste av det du leter etter og den funker i de fleste telefoner som har en webleser. De dekker alt av alle mulige spill for hendelser/events, og fra sport til politikk og underholdning. Oddsene er lukrative og kombinert med innskuddsbonusen er dette noe du bør sjekke mer ut.

Betsson har også i mars 2013 lansert sin splitters nye live score app som er et flott tilbud om du vil sjekke resultater når du på pubben med dine venner!

Utvalg av spill og odds
Av spill kan du finne mer enn 30 forskjellige kategorier hos Betsson og hver dag tilbyr de mer enn 4.000 forskjellige sportsspill.

Som sunn fornuft tilsier at fotball og tennis er veldig godt representert, men idretter som basketball, ishockey og håndball er også tilbudt og gir deg et bredt spekter av mulige veddemål. Du finner selvsagt også alt av andre idretter du liker å spille på.

Oddsene Betsson tilbyr er på gjennomsnittet når du sammenligner med hva konkurrentene har å tilby. Spesielt innen liveodds gis det ofte ‘break away’/utbryter odds på sykling. Dette gjør alltid Betsson til et sted å sjekke oddsverdi før du plasserer spillene dine.

Betsson – mobil utvalg
Betsson er som mange andre bookmakere i dag fokusert og satser mer og mer på mobile spill med smarttelefoner og nettbrett.

Vekstallene for bransjen er for tiden tresifrede og fram til 2015 forventer bransjen en årlig omsetning på 25 milliarder på mobil spill – alene. Når vi hører om disse tallene så kommer det som ingen overraskelse at spillselskapene stadig forbedrer sitt mobiltilbud, og Betsson er et av de beste eksemplene på dette.

Mobiltilbudet hos Betsson er i dag basert på områder: Betsson Mobil og Live Score App. Mens Betsson Mobil gir full tilgang til hele odds- og tippeutvalget – retter Live Score App’en seg til brukere av liveodds.

Betsson Mobil
Så tidlig som i 2010 var det mulig å satse med en WAP mobiltelefon. Mye har forandret seg siden da. Ikke bare har omfanget av tilbudt spill vokst enormt, men grafikken og navigasjonen av mobilspilling er tydelig forbedret på grunn av den raske veksten av smarttelefoner og nettbrett.

Betsson Mobil er spesielt designet for mobile enheter, og resultatet er svært overbevisende. Selv nybegynnere bør finne veien rundt og plassere et spill, helt enkelt.

Hos Betsson Mobil er det mulig å få tilgang til hele produktspekteret av Betsson nettstedet fra hvor som helst. Det er også mulig å plassere spill, sjekke resultater og administrere kontoen.
Nedlasting av spesifikk programvare er ikke nødvendig. Alt som trengs er en iPhone / iPad, Android eller Blackberry mobiltelefon som gir tilgang til nettstedet – det er det!

Betsson Live Score App
Mange kunder liker å plassere in-play spill og Betsson utviklet en spesifikk app for dette ønsket. Det kalles Live Score App og er nå tilgjengelig for nedlasting.
Med denne applikasjonen tar det bare en rask titt, for å se hvilke hendelser som pågår og hva som er neste på timeplanen.

Alt i alt er denne app’en et godt tillegg til mobil produktspekteret, og et absolutt must for enhver spiller som ønsker å bli en bedre gambler.

Betsson Mobil Bonus
Betsson og Betsson Mobil tilbyr for tiden en 100% bonus på opp til 2000 kroner. Det betyr at du får hele 2000 kroner gratis å spille for om du setter inn 2000 kroner – totalt 4000 kroner!

Omsetningskravet er meget sjenerøst ved at bonusbeløpet samt innskudd skal omsettes kun 6 ganger med minimum odds på 1,5.

Poker på Betsson Mobil
Nå kan du spille poker på bussen, på flyplassen, i hengekøya eller stort sett hvor som helst.
I den nye og forbedrede mobilpoker klienten kan du spille limit, pot limit og no limit. Du spiller i samme nettverk, og mot de samme spillerne som du gjør på betsson.com!

Det er gratis å laste ned mobilpokerklienten og alt du trenger er en telefon som støtter mobilpoker samt en konto hos Betsson. Om du spiller for ekte penger kan pengene utbetales til din vanlige Betssonkonto.

Oppsummering
Samlet sett er Betsson Mobil er en veldig god mobil bookmaker.

Utvalget av tilbudt spill og odds er akkurat det samme som du finner på nettstedet. Grafikken og navigasjon har vært jobbet med, flere ganger, og de er feilfri nå: Selv nybegynnere bør ikke ha problemer i det hele tatt å finne en bestemt innsats og plassere det enkelt. Bonusen er veldig bra og dette gir enda et plusspoeng i omtale av Betsson Mobil-tilbudet.

Liker du live betting bør prøve ut Live Score App. Spesielt ettersom de ofte tilbyr lukrative break away odds på sine in-play spill.

På grunnlag av alle disse fakta blir Betsson Mobil anbefalt til alle som er interessert i mobil spill. Du kan selvsagt spille casino på Betsson Mobil, og de tilbyr også poker på sin mobilklient!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *