Betsson Bingo

Betsson Bingo er et av de mest etablerte online bingo produkter du finner akkurat nå. Du spiller rett i et enkelt og trygt pop-up vindu som er veldig lett å navigere i, og registrering av en ny bingokonto er gjort på få minutter!

Betsson Bingo bruker Nyx Interactive programvaren. Grafikken er lett og oversiktlig og bingospillene kjører veldig greit takket være svært pålitelig bingoklient. Spillere trenger bare flash-applikasjonen for å kjøre Betsson Bingo spill, og den er for det meste forhåndsinstallert i alle nettlesere.

Det finnes flere ulike bingo varianter tilgjengelig på Betsson Bingo. De fleste av dem er 90-ball varianter som spilles til faste tider. Jackpotten du kan vinne er på hele 400.000 kr. og den kan du jakte med bare 50 øre per bong.

Du finner mange kampanjer, og hvorfor ikke ta sjansen på Reisebingoen der du kan vinne en luksustur til Florida for to personer til 40.000 kr.?

Gratis Bingo deltar du på hver dag kl. 18:00 og 22:00 og gir deg sjansen til å vinne 300 kr. gratis.

Betsson Bingo dobler ditt første innskudd på opptil 300 kr. Det vil si at summen du setter inn dobles, og maksimalt opp til 300 kr

Betsson Bingo Chat Masters er svært vennlige og profesjonelle så ikke nøl med å spørre dem om det er noe du lurer på. Kundesupportteamet er tilgjengelig 24/7 hver dag i året via telefon, live chat og e-post.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *