Betsafe Poker

Betsafe finner du på OnGame-nettverket sammen med Betsson Poker. Begge disse rommene har eksepsjonelt gode bonus tilbud og rakeback-/cashbackavtaler, noe som gjør det til svært lønnsomme rom å spille på for nye spillere.

+ Meget godt volum av trafikk.
+ Solid cashback avtale på opptil 40%.
+ Topp rom for short-handed pokerspill (3, 4 og 5 seters bord tilgjengelig).
– Programvaren er mindre hyggelig å bruke enn programvaren på de fleste andre rom, men dette er alltid en tilvenningssak og mange spillere elsker Ongame-softwaren.

Betsafe Poker konkurranse og trafikk
– God trafikkvekst.
– Mesteparten av innsats-nivåene er vanligvis lett å vinne på.
– Unngå $50NL-nivået da dette er veldig stramt.

Betsafe Poker er i toppen blant pokerrommene i form av spillertrafikk. NL Hold’em innsatsen fra $2NL helt opp til $1000 NL er alltid fullt kjør på hele dagen, noe som er bra hvis du er en pokerspiller som liker å spille med en del penger.

Betsafe har pokerbord som er lette å vinne på på tvers av alle innsatser hvis du har en god strategi. Imidlertid er som sagt $50NL utrolig stramt på Ongame skinn, noe som gjør det til et svært frustrerende nivå å spille på. Vi vil anbefale deg å unngå $50NL-nivået hos Betsafe Poker.

Betsafe Poker programvare
Pokerlobbyen fungerer godt og gjør det enkelt å finne frem. Muligheten til å velge et sete fra lobbyen er også en meget elegant touch.
Når det gjelder selve spillet fungerer grafikken helt greit, og borddesignet er OK. Når alt kommer til alt er det ikke den mest uhåndterlige programvaren som er tilgjengelig – det bare tar litt tid å bli vant med den.

Betsafe Poker bonus
– En rekke bonuser å velge mellom.
– Bonusene er lette å spille ut.
– Bonus + cashback gjør Betsafe Poker svært lønnsomt for nye spillere.

Du kan finne det meste av informasjonen på disse bonusene på Betsafe Poker nettsiden.

Husk at du tjener bonus penger i tillegg til cashback. Hvis du sjekker poker bonuser delen, vil du se hvor lønnsomt Betsafe er å spille på i løpet av bonus perioden.
Alle Betsafe Poker bonusene blir klarert på samme hastighet pålydende 8 spillerpoeng per bonus dollar, noe som er en usedvanlig god hastighet. Derfor er det viktig informasjon å se på den tidsrammen du har til å klarere hver bonus.

Gå for $50 -$500 bonus hvis du er en lavere stakes-spiller. Dette er de enkleste bonusene å spille ut og du får en 90 dagers frist til å løse inn bonuspengene.

Vær forsiktig med å ikke falle i fellen av å velge størst mulig bonus. Gå for den bonusen du vet du kan innløse i angitt tidsperiode.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *