Ayr United får ufortjent pepper for kroppsmalt modell i markedsføring av ny fotballdrakt

Ayr United har vært i hetluften i det siste fordi de har brukt Ava Sovisl som toppless modell for å markedsføre den nye fotballs drakten sin. Å bruke toppløse modeller er noe de har gjort i markedsføringen av sine nye drakter siden 2012. Nå har de plutselig fått mye stryk i sosiale medier og blitt kallede “sexist”, “atrocious” and “an insult to football”.

Er det virkelig så farlig å bruke en toppløs dame i en humoristisk stunt i markedsføringen av et nytt fotballdrakt?

Omtrent hver dag kan vi slå på fjernsynet og se tv-serier om mord og drap. Filmer og TV serier har blitt mer brutale og det har blitt hverdagsmat å se folk bli skytt, få spett gjenom hodet og se blod som flyter. Det er fullstendig normalt at se bøttevis med diverse krim TV serier der folk blir mordet. Det er faktisk enn meget vanlig Norsk familieseanse at se en masse krim om både påsken og julen.

Har det blitt mer akseptert å se et drap med innslag av bisart ekstrem vold enn og se en flott dame med en kroppsmaling? Jeg har ikke hørt noen som har klagd over TV vold i det siste, men jeg leser at det er helt tragisk at vise en dame med krappsmaling. Ta den kanskje mest populære TV serien Game Of Thrones (en for øvrig meget bra serie) som flyter over av hardcore brutal vold. Hvordan kan det komme seg at ingen klager på ekstrem vold i media men at en hel gjeng klager på noen naturlige pupper?

Den yngre generasjonen idag er mindre konservative en den eldre generasjonen med hva man kan vise av kropp og hva man kan gjøre på TV. Blir det ikke fullstendig dobbeltmoral med at folk synes det er greit at pule rundt på TV showet Paradise Island men det er ikke greit å vise en dame kroppsmaling?

Eller har det blitt sånn at de som synes og høres er de folk med litt mer spesielle holdninger enn folk flest?

Her er Ayr United sine modeller for de tre siste årenes markedsføringsstunter av draktene sine.

Ava Sovisl Ayr United 2016-2017
Ava Sovisl – Ayr United 2016 – 2017 drakten
Ayr-United-Kit-Model-Body-Paint 2014-15 Ellis Cooper
Ellis Cooper – Ayr United 2014-2015
Emma-Glover-Ayr-United-Body-Paint
Emma Glover Ayr United 2015-2016 kroppsmaling

De tidligere årene Ayr United har brukt damer til kroppsmaling i markedsføringsstuntet til sine nye drakter har det ikke blitt så store reaksjoner kring dette. I år ble det det. Ser Ava Sovisl rett og slett for bra ut? Eller har hun for store pupper? Helt forferdelig (ironi).

Dette er Trystane Martell som ble drept av Obara Sand som puttet ett spett i skallen hans bakfra i den første episoden av Game of Thrones i sesong 6.

Trystane Martell Game of thrones

Han endet opp slik

Trystane Martell was killed season 6 ep 1

Fullstendig normal TV i 2016. Det kan ikke være mer helseskadelig å se damer med kroppmaling en drap og død på TV hver dag. Pupper er faktisk helt ufarlige, og noe helt vitalt til at vi alle sammen som bor her på jorden hadde det bra det første leveåret. Jeg tror at flertallet av verdens befolkning får større problemer og traumatiske opplevelser med å se Trystane Martell ha det vanskelig i Game of Thrones enn å se en flott dame med Ayr United sin kroppmåling på.


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *