Aros Finans forbrukslån og kredittkort – nytt på markedet

Lånemarkedet har lenge vært en hot bransje og det popper opp mange nye merkenavn. Et av de nye navnene er Aros Finans som gir ut både lån og kredittkort. Aros Finans er en merkevare som er eid av Respons Group i Aarhus, Danmark. Respons Group samarbeider med operatøren Folkelånet Telefinans AS. Telefinans har vært i den norske finansmarkedet siden 30 år tilbake i tid. Alle søknader via Aros går via Telefinans. Den nye merkevaren eller lånet er en sammenlingstjeneste der du sender en søknad som siden går videre til 12 ulike samarbeidspartnere til Telefinans AS. Aros Finans forbrukslån er et bra alternativ på markedet til deg som er i markedet for lån uten sikkerhet.

De har også et nytt kredittkort på markedet, eller en kanskje skal kalle det en kredittkort sammenligningstjeneste. Med Aros Finans kredittkort søker du kredittkort hos Aros og di går ut i markedet for å se hvilke kredittkort du kan få. Så når du søker kan du ende opp med ulike typer av kort, avhengig av hvilket kort du kan få og hvilket kort som passer deg. Dette er en type tjeneste som ikke har vært mye brukt på kredittkortsmarkedet. Det blir spennende å se om en tjeneste som dette klarer å slå an i markedet.

Det har vært en god del diskusjon om hvordan en skal få bruke markedsføring i forbrukslånebransjen. Noen selskaper har markedsført forbrukslån som forbrukslån til egenkapital til bolig. Forbrukerombudet mener at dette i strid med markedsføringsloven, å annonsere forbrukslån som egenkapital til bolig. De fleste banker ville ikke ha godtatt egenkapital som kommer fra forbrukslån i en boligsøknad. Derfor ligger det i sakens natur at hvis en skal ta et boliglån og har et egenkapital som kommer fra et lån uten sikkerhet så sier en ingenting om det.  Et forbrukslån gjør jo gjeldsbyrden enda høyere enn et boliglån siden renten på et lån uten sikkerhet er høyere.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *