Unibet Poker

Unibet Poker har eksistert siden 2004 og er en av de største og mest respekterte selskaper på Microgaming-nettverket. Trafikken er mellomstor, og du møter relativt svak konkurranse.

Unibet Poker og programvare
Pokerklienten hos Unibet Poker er av virkelig god kvalitet: den er rask, klar og faktisk ganske sofistikert. De tilgjengelige alternativene er svært omfattende og lobbyen er moderne og er godt organisert. Spill på flere bord går som en drøm med de tilgjengelige justerbare vinduene pluss en suveren ‘mini-view’- og klienten er fullt tilpassbar med mulighet for å endre tema, pokerfilten, teppe, osv. Opptil ti bord kan spilles samtidig.

Unibet Poker konkurranse og trafikk
Vi vurderer konkurransen som ganske myk på Microgaming-nettverket, og spill på Unibet Poker er normalt ganske lett. Hvis du er en erfaren spiller, vil du finne en god del svak motstand du kan profittere på.

Unibet er et stort selskap og har en sportsbook og et casino som sikrer en jevn flyt av løse spillere ved pokerbordene. Hvis du plukker dine pokerbord med omhu hos Unibet Poker, er vi overbevist om at du vil gjøre det veldig bra.

Unibet Poker bonus og lojalitetsprogram
Lojalitetsprogrammet hos Unibet Poker er ganske interessant. I tillegg til 30% rakeback som du kan motta gjennom vår avtale, kan du få flere fordeler gjennom Unibet Poker Club hvis du raker mer enn €2000 i måneden, og 50% hvis du genererer €5.000 månedlig rake!

Registreringsbonusen du får som ny spiller er opp til €500.

Kampanjer på Unibet Poker utgjør en grei verdi for spillere, men ikke noe utenom det vanlige. Hvis du liker live-turneringer, vil du definitivt like å spille på Unibet da de ofte kjører kvalifiseringer til populære live-begivenheter med ganske mange pakker som skal deles ut.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *