Site icon Newsfeeda

Unibet Odds

Den største svenskeide bookmakeren i Europa. Eksperter på det skandinaviske markedet, en solid bookie med et svært respektabelt navn og rykte.

De er en av de største online gambling selskap i det europeiske markedet med over 6.2 millioner kunder over hele verden, og tilbyr et omfattende utvalg av sports betting og live betting. Kundebasen spenner over mer enn 150 land, og de er registrert på Malta.

Kundestøtte
Unibet kundestøtte tilbyr flere språk på live-chat, og selvsagt på norsk. Det er også mulig å kontakte dem via telefon eller sende en e-post. De har også en av de mest populære spørsmål og svar-seksjoner som hjelper mye – spesielt nybegynnere (FAQ).

Betalingsmåter, innskudd og uttak metoder
Du kan sette inn ved hjelp av alle de store kreditt-og debetkort, Visa, Maestro, MasterCard, Electron, bankoverføring, Neteller, Skrill (Moneybookers), Paysafecard og Ukash. Alle kortinnskudd er øyeblikkelig, og det er et gebyr på 2,5% hver transaksjon.

Du kan ta ut ved hjelp av bankkonto, kredittkort, Neteller og Moneybookers. Alle uttak er gratis.

Oddsdekning, oddskvalitet og live-spill
For fotball er sjansene god for at det noen ganger er den beste tilgjengelige – spesielt tilbudet til de nordiske ligaer. De kan ikke tilby den beste oddsen alltid fordi de har middels høy provisjon i sine markeder, men deres oddsnivå er svært godt akseptert i mange tilfeller.

Den store live betting konsollen tillater deg å satse på kampen mens den pågår. Som kunde kan du se hundrevis av direktesendte idrettsarrangementer gratis hver måned. De tilbyr et veldig godt live streaming tilbud og live-spill konsollen er veldig enkel å bruke.

Mobil betting er også tilgjengelig for live betting, pre-match spill, statistikker og live score oppdateringer. Du kan også gjøre innskudd og ta ut dine gevinster via mobiltelefonen.

Unibet Oddsspill
Innsatsgrensene er lavere i mindre kjente ligaer hvor de noen ganger er redde fordi Unibets egne oddssetterne ikke er så gode beslutningstakere – i forhold til odds-eksperter som er på jakt etter gode odds. Det resulterer i at de må tilby meget lave innsatsgrenser og lavere odds for å ikke tape for mye penger. For de store ligaene er det ingen problemer med innsatsgrenser. Du kan satse en god slump penger på disse populære markedene.

Pålitelighet
De er basert og regulert på Malta. De er et av de nyeste selskapene i markedet og de er mest kjent i Norden. De har et utmerket renommé på internett, og det er vanskelig å finne kunder som har hatt alvorlige problemer med dem.

Etter vår mening, en bookmaker som alle bør ha på sin liste, for å kunne få best tilgjengelig odds. Om du bare bruker én bookmaker er det mer vanskelig å få den beste oddsen.

Bonus
Som ny kunde får du nå tre sjanser til å spille uten risiko. Om du taper på dine tre første spill så får du tilbakebetalt opptil 3 x 500 kroner – totalt 1500 kroner.

Exit mobile version