Site icon Newsfeeda

Unibet Bingo

Unibet Bingo er en del av en av Europas største spillselskaper, og det gjør dette til et solid og trygt nordisk valg. Du får gratis €5 for å teste ut Unibet Bingo!

Som hos hos flere andre bingo steder så slipper du å laste ned en programvare for å spille. Du får et enkelt pop-up vindu som er trygt, kjapt og sikkert som bingoklient.

Unibet Bingo er litt «uvanlig» i sin presentasjon – i stedet for å være rosa og blomstrende som er nokså vanlig på mange andre bingosteder – tilbyr Unibet Bingo et rent og profesjonelt grensesnitt som matcher resten av Unibets spillprodukter. Dette vil komme som en forfriskende endring til bingo fans som ikke liker den vanlige feminine bingostilen.

Hos Unibet Bingo finner du en haug av forskjellige bingo rom, og alle dine favoritter. Du kan spille progressive- og jackpot bingoer som gir deg ekstra verdi når du spiller. Hvert rom har sitt eget sett språk, slik at spillerne kan delta med andre bingo fans fra hjemlandet. Dette gjør chatterom mye mer interessant, siden alle kan snakke sitt eget morsmål.

Du får en drøss av ulike og pågående kampanjer hos Unibet Bingo som; gratis bingo hver mandag, mandags mega jackpot, penger tilbake på taps-tirsdager, reload-onsdag med ekstra innskuddsbonuser, billige torsdagsbilletter, jackpot torsdag, fredags jackpot, lørdagstilbud samt supersøndager!

Gratis penger får du hos Unibet Bingo om du lager deg et chatnavn. Alt du trenger å gjøre for å motta din €5 gratis bonus er å opprette en Bingo konto med ditt Bingo Chat navn. Så snart du er i et bingo-rom velger du bonus-kode boksen under Min Konto og skriver inn UNIBETBINGO og du vil få dine €5.

Bonusen du mottar hos Unibet Bingo er pene €25. Du blir kreditert nye gratis €25 når du har omsatt for dine første €25.

Unibet Bingo tar godt vare på deg og de har et vennlig supportteam som er tilgjengelig for deg 24/7 og kan kontaktes via telefon, e-post og live chat fra bingolobbyen.

Exit mobile version